Verwarmde handschoenen

Gerbing biedt een breed scala aan verwarmde handschoenen. Deze zijn eenvoudig aan te sluiten op een 12 volt accu van een voertuig door middel van de accu-aansluitkabel. Ook zijn ze aan te sluiten op onze draagbare batterijen waardoor onze verwarmde handschoenen ook gebruikt kunnen worden voor willekeurige outdoor activiteiten. Wij gebruiken de beste verwarmingstechnologie die er is en daardoor kunnen wij ook een levenslange garantie geven op de verwarming. Door middel van het hoogwaardige Microwire ® verwarmingssysteem, waarop patent is aangevraagd, zijn het de warmste handschoenen die ooit ontwikkeld zijn

Alle handschoenen

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Verwarmde handschoenen voor allerlei activiteiten

Alle verwarmde motorhandschoenen (XR, XRL, GT, XRW en OT) worden geleverd met een accu-aansluitkabel en een Y-kabel. Om de temperatuur van de handschoenen te regelen kunt u gebruik maken van de push button op de pols. Alle outdoorhandschoenen (OM, OS, OH en ETO) kunnen ook aangesloten worden op de accu van een voertuig. Alle handschoenen met een pocket in de handschoenen kunnen aangesloten worden op de 1Ah, 2Ah of 3Ah batterij kit. Alleen de OT en de XR verwarmde handschoenen hebben geen pocket. Deze kunnen eventueel aangesloten worden op de zwaardere 5Ah of 9Ah batterij met behulp van een Y-kabel.

Of je nu gaat skiën, paardrijden, hond uitlaten, fietsen of wat dan ook, het is nooit leuk als je het koud hebt. De handen zullen het eerste koud worden. Hiervoor hebben wij verschillende verwarmde handschoenen ontwikkeld waardoor je met plezier de dingen doet die je leuk vindt. Ook mensen met een minder goede doorbloeding zullen merken dat onze verwarmde handschoenen een uitkomst zijn. Al onze verwarmde handschoenen zijn oorzien van het gepatenteerde micro wire (staaldraad). Dit draad is heel sterk en erg flexibel.