Reumahandschoenen

Heel veel mensen hebben last van reumatische aandoeningen. Door deze aandoening hebben veel mensen last van koude handen. Er zijn al genoeg aanbieders van reumahandschoenen. Er zijn echter nog geen verwarmde reumahandschoenen. Op dit moment is Gerbing in samenwerking met enkele partners bezig met de ontwikkeling van de perfecte verwarmde reumahandschoenen.

De moeilijkheid van het maken van verwarmde reumahandschoenen is de persoonlijke voorkeur van mensen die klachten hebben. De ene wil het liefste reumawanten in plaats van reumahandschoenen. Wel vingers of geen vingers. Sommige mensen hebben zoveel last dat ze de reumahandschoenen bijna bij alle activiteiten moeten dragen. Dit betekend dat ze ook bijvoorbeeld de telefoon of andere apparaten moeten bedienen waardoor de reumahandschoenen natuurlijk zo dun mogelijk moeten worden zonder dat dit ten koste gaat van de warmte.

12 volt reumahandschoenen

Afgelopen seizoen zijn wij met één type reumahandschoen een test gestart. Dit was een combinatie van een want en een handschoen. Deze reumahandschoenen werden aangesloten, met behulp van een lange Y-kabel, op een draagbare 12 volt batterij met ingebouwde temperatuurregelaar. Deze handschoenen zijn goed ontvangen maar hier en daar hoorden wij toch wat kritische opmerkingen over bepaalde aspecten van de reumahandschoenen. Dit heeft ons doen besluiten om toch verder te gaan om te kijken of de verwarmde reumahandschoenen nog meer verbeterd kan worden.

Wij hopen een definitief model verwarmde reumahandschoen op de markt te brengen in 2018. Deze reumahandschoenen zijn dan hopelijk zo goed dat wij de meeste mensen een boel verlichting kunnen geven.

Gerbing wil wel benadrukken dat onze verwarmde reumahandschoenen of elk ander type verwarmde handschoenen van Gerbing geen medische producten zijn. De verwarmde handschoenen en de verwarmde reumahandschoenen zullen niet bijdragen aan een genezing. Het enige wat onze verwarmde reumahandschoenen doen is hopelijk een grote bijdrage leveren aan verlichting van de klachten.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

7 volt elektrisch verwarmde reumahandschoenen

Zolang er geen verwarmde reumahandschoenen op de markt zijn adviseer ik de mensen die veel hinder ondervinden van koude handen om te kijken naar onze collectie 7 volt verwarmde handschoenen en verwarmde wanten. Met name de typen S7, O7 en M7 verwarmde handschoenen zijn uitermate geschikt. Al deze handschoenen werken op kleine 7 volt batterijen met ingebouwde temperatuurregelaar. Deze batterijen kunnen in de schacht van de handschoenen geplaatst worden.

Gerbing hoopt u snel een paar perfecte verwarmde reumahandschoenen te kunnen aanbieden.