Verwarmde motorhandschoenen van Gerbing

Gerbing is groot geworden in de motormarkt met elektrisch verwarmde motorhandschoenen. Reeds in 1974 begon Gordon Gerbing met verwarmde motorhandschoenen en verwarmde jassen. De allereerste verwarmde motorhandschoenen hadden nog verwarming met koperdraad (het High Density Heat verwarmingssysteem).

De allereerste verwarmde handschoenen -de zogenaamde Classic- hadden drie en een halve meter verwarmingsdraad doorweven door de binnenhandschoen. Door dat door de jaren heen het koperdraad behoorlijk breukgevoelig bleek, is Gerbing overgestapt op het Microwire® (staaldraad) verwarmingssysteem. Alle verwarmde motorhandschoenen zijn tegenwoordig met het Microwire® verwarmingssysteem uitgerust. Daarom kan Gerbing -als enige ter wereld- levenslange garantie geven op het verwarmingselement.

Verwarmde motorhandschoen

De meest verkochte verwarmde motorhandschoen ter wereld is de XR-12. Deze meervoudig prijswinnende verwarmde motorhandschoenen hebben extra protectie op de knokkels voor extra veiligheid. Zoals alle verwarmde motorhandschoenen van Gerbing is ook de XR-12 CE-gecertificeerd. Naast de XR-12 verwarmde motorhandschoenen heeft Gerbing meerdere modellen verwarmde motorhandschoenen. Te weten de XRS-12 (de verkorte versie van de XR-12 verwarmde motorhandschoenen, die dus niet door middel van een batterij in de manchet verwarmd kan worden), de T-12 (ook dit is net als de XR-12 een hybride verwarmde motorhandschoen) en de G-12. Tot slot complementeert de W-12 de verwarmde motorhandschoenenlijn van Gerbing. De W-12 verwarmde motorhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de tengere vrouwenhanden. Deze komt dan ook slechts in de maten S-XL (vergelijkbaar met de maten XXS-M in de gewone verwarmde motorhandschoenen).

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Alle verwarmde motorhandschoenen zijn gefabriceerd van vol analineleder. Dit 0,6mm dikke leer is de beste in haar soort. Jaarlijks een ledervetbehandeling houdt alle verwarmde motorhandschoenen mooi en uitzien als in nieuwstaat.

Alle verwarmde motorhandschoenen van Gerbing worden standaard geleverd met een accu-aansluitkabel en een junior controller. De warmteregelaar is bedoeld om oververhitting van de verwarmde motorhandschoenen tegen te gaan. De bovenste 2 settings zijn gesloten, en kunnen worden geopend voor gebruik van de verwarmde motorhandschoenen in meer extreme omgevingen en temperaturen. Het unlocken van deze twee standen is onomkeerbaar. Gerbing is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele verwondingen bij het te warm opvoeren van de temperatuur van de verwarmde motorhandschoenen. Zoals alle overige kleding van Gerbing hebben de verwarmingselementen in de verwarmde motorhandschoenen een levenslange garantie.