GT: Grand Tour

Comfortabele verwarmde handschoen gemaakt van buitengewoon zacht en soepel 0.6 mm analine leder. Deze GT verwarmde motorhandschoenen zijn zeer comfortabel en hebben een goede grip. De handpalm is voorzien van gel om trillingen in het stuur op te vangen.

In tegenstelling tot de XR verwarmde handschoenen en de XRL verwarmde handschoenen hebben de G-12 verwarmde motorhandschoenen geen knokkelbescherming. De GT verwarmde motorhandschoenen zijn ook aan te sluiten op een sigarettenaansluiting of een BMW-aansluiting door middel van de BMW/Hellastekker. Standaard wordt de GT verwarmde motorhandschoen geleverd met een accuaansluitkabel en een lange Y-kabel. Met de ingebouwde push button op de pols kan de gewenste temperatuur ingesteld worden.

De GT verwarmde motorhandschoenen kunnen ook aangesloten op de 1Ah, 2Ah of 3Ah batterij KIT. Deze batterijen kunnen in de speciaal ontworpen pocket in de schacht van de handschoenen geplaatst worden. Deze batterij kitjes zij apart te bestellen. Hoe hoger de amperage des te langer blijven de handschoenen warm.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2A / 27Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten XXS – XXXL

Kenmerken

 • Door het gebruik van roestvrij staal verwarmingsdraad is het de meest duurzame handschoen met verwarming ter wereld!
 • Verwarmd de hele lengte van elke vinger, inclusief de duim en de bovenkant van uw handen binnen enkele seconden nadat u de electrische verwarmde handschoenen heeft aangesloten.
 • Waterdicht/winddicht en een ademende Aquatext® voering voor bescherming tegen water en wind.
 • Verstelbare polsband.
 • Het verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van een Microwire® verwarmingstechnologie.
 • Thinsulate® isolatie en een ruwe voering zorgen voor extra warmte en comfort.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
 • Elk paar GT verwarmde handschoenen wordt standaard geleverd met een accukabel en een Y-kabel
 • 1Ah, 2Ah of 3Ah Batterij kit is optioneel
 • Push button op de pols om de temperatuur in te stellen.

Gebruiksduur

Wat is mijn maat?

De maat van uw Gerbing handschoenen
Begin met het opmeten van de hand die u het meest gebruikt. Meet vervolgens op het breedste deel van de hand (exclusief de duim) de omtrek en noteer de maat in centimeters.

TIP: bij verwarmde handschoenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze bij gebruik niet te strak om het knokkelgebied zitten. Dit is om ‘hot spots’ te voorkomen. Daarom adviseren wij u de eerstvolgende grotere maat te kiezen als u tussen twee maten in valt.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze verwramde producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze verwarmde producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
 • De verwarmde motorhandschoenen kunnen direct aangesloten worden op de accu van het desbetreffende voertuig maar kunnen ook gebruikt worden met een 1Ah, 2Ah of 3Ah batterij KIT. De XR en de OT verwarmde handschoenen kunnen gebruikt worden in combinatie met een 5Ah of een 9Ah batterij KIT, aangezien deze types geen pocket in de schacht hebben om kleine batterijen in te plaatsen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op