Verwarmde sokken

De beste manier om geen last te hebben van koude voeten is door gebruik te maken van onze verwarmde sokken. Eenvoudig aan te sluiten op de accu van een voertuig door middel van de accu-aansluitplug. Onze 12 volt sokken zijn ook aan te sluiten op een 12 volt 5 of 8 Ampère draagbare batterij. Om volledig de uiteinden van het lichaam te beschermen tegen de kou, kunnen de Gerbing verwarmde sokken door middel van een splitter aangesloten worden op onze brede collectie 12V verwarmde handschoenen. Hierdoor heeft u slechts 1 aansluiting op de accu nodig. Ook kunnen de sokken door middel van de meegeleverde y-kabel direct worden aangesloten op de accesoireplug van de verwarmde jas of op de pluggen die uit de pijpen van de verwarmde broek komen. Het is hierbij wel aan te raden om de dubbele temperatuurregelaar te gebruiken (dual temp controller)

De verwarmde sok van Gerbing:

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Verwarmde sokken

Gerbing staat bekend om zijn verwarmde handschoenen. Nadat we eerder al de 12 volt verwarmde sokken hebben geïntroduceerd is het nu de beurt aan de 7 volt sokken. De 12 volt sokken moeten aangesloten worden op een accu van een voertuig met behulp van een accukabel. Hierdoor konden mensen die ook bij andere activiteiten last hadden van koude voeten geen gebruik maken van deze geweldige uitvinding. Dankzij de kleine en krachtige 7 volt batterijen met ingebouwde temperatuurregelaar (B7V-2500) is het nu ook mogelijk om bij alle activiteiten er warmpjes bij te lopen. Men kan zelf de gewenste temperatuur instellen door middel van het indrukken van één knop. Dit is de power knop waarmee de batterijen ook aangezet kunnen worden. De batterijen gaan op de hoogste temperatuur ongeveer twee tot drie uur mee en op de laagste stand ongeveer zes tot acht uur. Het gepatenteerde micro wire (staaldraad) dat verwerkt is in de sokken is niet voelbaar en verwarmt de hele onderkant van de voeten.

De 7 volt verwarmde sokken worden geleverd met een 7 volt batterij KIT (B7V-2500 KIT), deze bestaat uit twee batterijen en één dubbele lader. De batterijen kunnen honderden keren opgeladen worden. De batterijen worden aangesloten op de sokken en door middel van een speciaal ontworpen kuitbandje kun je de batterijen mooi wegwerken. Dankzij deze sokken zullen veel mensen weer kunnen genieten van diverse activiteiten in de buitenlucht. De tijd van koude voeten en bevroren tenen zijn voorbij dankzij de 7 volt verwarmde sokken van Gerbing.