Verwarmde skihandschoenen

Naast een breed scala aan elektrisch verwarmde motorhandschoenen, heeft Gerbing ook speciaal voor de skiër een verwarmde skihandschoen ontwikkeld. Deze verwarmde skihandschoenen zijn gemaakt van textiel en hebben het verwarmingsdraad boven op de hand en in de handpalm, zodat de volledige hand tot aan de vingertoppen verwarmd worden.

De verwarmde skihandschoenen zijn buitenhandschoenen met het gepatenteerde Microwire® verwarmingssysteem. Een extra lange schacht maakt het mogelijk de krachtige 7 volt Lithium batterij op de pols in te brengen. De verwarmingsduur is 2 uur op vol vermogen, waarbij de verwarmde skihandschoenen een temperatuur van circa 57 graden Celsius bereiken. Op 75% van het vermogen, geeft de verwarmde skihandschoen 4 uur warmte af. Op de standen 50% en 25% blijven de verwarmde skihandschoenen respectievelijk 6 en 8 uur warm.

De verwarmde skihandschoenen van Gerbing

Met een klitteband band aangebracht rond de pols kunnen de verwarmde skihandschoen perféct aangesloten worden rondom de pols. De binnenhandschoen van de verwarmde skihandschoenen zijn gemaakt van soft tricot fleece, waarbij de warmte goed behouden blijft in de handschoenen. De verwarmde skihandschoenen zijn al voorgevormd met voorgebogen vingers. Extra padding in de handpalm en op de vingertoppen zorgt ervoor dat je ook met verwarmde skihandschoenen goede grip hebt.

De verwarmde skihandschoenen van Gerbing zijn leverbaar in de maten XXS tot en met XXXL, zodat iedere skiër kan genieten van lekkere warme handen tijdens extreme temperaturen. Net als alle overige kleding van Gerbing hebben de S-7 verwarmde skihandschoenen een levenslange garantie op de verwarmingselementen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Specificaties verwarmde skihandschoenen

De verwarmde skihandschoenen van Gerbing worden standaard geleverd met 2 krachtige 2500mah 7.4 volt Lithium Polymeer batterijen en een dubbele lader voor gelijktijdig laden van de batterijen. De batterijen kunnen aan de bovenkant van de manchet in een speciaal ontwikkeld vakje gestoken worden en aan de plug worden aangesloten. De verwarmde skihandschoenen zijn dan klaar voor gebruik: steek de plug in de batterij en geniet van uren warmte!. Door middel van een plastic venster kan de stand van de batterij bekeken worden in de verwarmde skihandschoenen. De batterijen hebben een gegarandeerde cyclus van 500 ladingen/ontladingen. Dat wil zeggen dat de batterijen na 500 cycli nog steeds 50% van de oorspronkelijke capaciteit hebben.