ETO: EXTREME TOUCH OUTDOOR

De ETO (Extreme Touch Outdoor) verwarmde winterhandschoenen zijn zwarte leren handschoenen die geschikt is voor bijna alle outdooractiviteiten. U kunt bijvoorbeeld denken aan wandelen, fietsen, ultra light vliegen enz. Ook mensen die lijden aan het Syndroom van Raynaud of Reuma zullen veel baat hebben bij deze verwarmde winterhandschoenen. Gerbing wil echter wel benadrukken dat onze handschoenen geen medische producten zijn.

In tegenstelling tot de OS en de OM verwarmde winterhandschoenen op batterijen is de ETO een lederen handschoen. Door het flexibele leer zijn de handschoenen zeer prettig te dragen. Doordat de handschoenen verwarmd worden door kleine batterijen die in de machette geplaatst worden heeft u geen last van kabels.

De ETO handschoenen worden verwarmt met behulp van kleine batterijen. Er is een keuze tussen de 1Ah, 2Ah en 3Ah batterij kit. Hoe hoger de amperage des te langer blijven de handschoenen warm. Op alle outdoor handschoenen zit een push button op de pols om de temperatuur te regelen. Het is ook mogelijk om de ETO verwarmde handschoenen , net als alle ander outdoorhandschoenen, aan te sluiten op een accu van een voertuig. Dit kan met behulp van onze accuaansluitkabel en lange Y-kabel.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2A / 15.4Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten XXS – XXXL

KENMERKEN

 • Hipora waterdicht, ademend membraan.
 • Thinsulate isolatie voor extra warmte.
 • Articulated, pre-curved model
 • Zachte tricot fleece binnen voering.
 • De verwarmde handschoenen verwarmt de gehele lengte van iedere vinger inclusief de duim en de bovenkant van de hand.
 • De 1Ah, 2Ah of de 3Ah batterij KIT dient apart besteld te worden.
 • De handschoenen zijn voorzien van een Push Button op de pols om de temperatuur te regelen.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.

Gebruiksduur

WAT IS MIJN MAAT?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven.

LET OP

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze verwarmde producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze verwarmde producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om regelmatig de huid te controleren op afwijkingen. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op