Verwarmde wanten

Naast alle verwarmde handschoenen die Gerbing’s Heated Clothing aanbied hebben wij in ons assortiment ook de verwarmde wanten. Dit zijn de M7 wanten. De verwarmde wanten zijn verkrijgbaar in drie maten. Dit zijn de maten S, L en XXL. De wanten zijn gemaakt van textiel en hebben aan de binnenkant van de palm extra versteviging voor betere grip. De verwarmde wanten zijn waterdicht.

Met name voor mensen die liever geen vingerhandschoenen willen bieden de M7 verwarmde wanten uitkomst. In elke want gaat 3.5 meter verwarmingsdraad. Dit gepatenteerde verwarmingssysteem zorgt ervoor dat de handen comfortabel warm blijven. Mensen die in het koude weer op de fiets zitten met normale handschoenen hebben vaak nog steeds last van koude vingers. Vaak haal je dan de vingers uit de handschoenen en dan maak je een vuist. Op deze manier houden de vingers elkaar een beetje warmer. Met onze verwarmde wanten krijg je dit effect met extra warmte.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

De verwarmde wanten van Gerbing

De verwarmde wanten worden verwarmt door twee 7 volt batterijen met een ingebouwde temperatuurregelaar. Deze worden aangesloten op het verwarmingsdraad waardoor deze lekker warm wordt. De temperatuur kun je aanpassen naar je eigen behoefte. Warmte blijft heel persoonlijk. Het verwarmingsdraad dat wij gebruiken is zo sterk en duurzaam dat wij hier levenslange garantie op geven met uitzondering van de pluggen.

De verwarmde wanten van Gerbing zijn niet geschikt voor motorrijden of andere intensieve activiteiten. Voor wandelen, recreatief fietsen en vergelijkbare activiteiten zijn de verwarmde M7 wanten perfect.

Voor mensen die liever toch handschoenen dragen hebben wij een mooi alternatief. De S7 verwarmde handschoenen is eigenlijk de vinger variant van de M7 verwarmde wanten. De S7 is ook een textiele handschoen met extra bescherming in de handpalm. Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor skiën, fietsen en wandelen. Een ander alternatief is de O7 verwarmde handschoen. Dit is een nubuck leren handschoen. Deze is ook geschikt voor verschillende outdoor activiteiten. Het verwarmingssysteem van de S7 en de O7 verwarmde handschoenen is identiek aan de M7 verwarmde handschoenen. Alle drie de modellen zorgen voor een heerlijke comfortabele warmte.