Elektrisch verwarmde handschoenen van Gerbing

Zonder enige twijfel durven wij van Gerbing wel te stellen dat wij de beste elektrisch verwarmde handschoenen ter wereld maken. Wat begon in de motormarkt, is uitgegroeid tot een breed assortiment van zowel 12 volt als 7 volt elektrisch verwarmde handschoenen. De reden?: ons unieke gepatenteerde Microwire® verwarmingssysteem!

12 volt elektrisch verwarmde handschoenen

Gerbing is dé absolute top met haar 12 volt elektrisch verwarmde handschoenen. Deze elektrisch verwarmde handschoenen zijn specifiek bedoeld om op de motor of een ander motorisch aangedreven voer- of vliegtuig te gebruiken. Standaard worden alle 12 volt elektrisch verwarmde handschoenen van Gerbing geleverd met een accu-aansluitkabel (inclusief verschillende zekeringen) en een Junior Controller. De Junior Controller is specifiek bedoeld om oververhitting tegen te gaan. Daarom zijn de bovenste 2 standen vanuit de fabriek afgezekerd. Overtuig uzelf ervan dat u de hoogste 2 standen nodig heeft! Normaal gesproken zijn de hoogste 2 standen in Nederland en België niet nodig.

12 volt elektrisch verwarmde handschoenen die overigens vaak met een draagbare B12V-5200 of B12V-8000 batterij worden gevoed, zijn de binnenhandschoenen en de textielen elektrisch verwarmde handschoenen. De batterij kan dan door middel van een heuptasje op de buik gedragen worden. Hiervoor hebt u overigens een normale y-kabel nodig. De Junior Controller zal niet werken op een andere batterij dan een 12 volt gelijkstroomaccu.

12V badge

12V handschoenen

verwarmde handschoen

Een leren, waterdichte motorhandschoen met bescherming en een mogelijkheid om kleine batterijen te plaatsen.

NY-12 verwarmde dameshandschoenen

Deels leer, met knokkelprotectie voor de veiligheid. De allereerste verwarmde dameshandshoenen ter wereld!

G-12 verwarmde motorhandschoenen

Een basic leren, waterdichte motorhandschoen met een kortere schacht.

XR-12 VERWARMDE HANDSCHOEN

Een leren waterdichte handschoen met extra knokkelbescherming.

L-12 verwarmde handschoen

Een dunne lycra handschoen die veel gebruikt wordt bij het ultra light vliegen.

textielen verwarmde handschoenen

Een iets dikkere textiele handschoenen met wat extra gripprotectie aan de binnenkant van de handschoen.

A-12 verwarmde reumahandschoenen

Deze verwarmde handschoen is nieuw in ons assortiment en zit nog in de ontwikkelings-/testfase.

7 volt elektrisch verwarmde handschoenen

Sinds enkele jaren zijn de kleine draagbare batterijen véél krachtiger geworden. Ze zijn ondertussen zó krachtig dat Gerbing specifiek om deze reden de 7 volt elektrisch verwarmde handschoenen lijn heeft ontwikkeld. De 7 volt elektrisch verwarmde handschoenen hebben in de manchet een zak waar een krachtiger 7.4 volt Lithium Polymeer batterij gestoken kan worden. De batterijen geven op vol vermogen de elektrisch verwarmde handschoenen voor 2 uur warmte. Hoe lager de stand van de batterij, hoe langer de verwarmingsduur van de elektrisch verwarmde handschoenen zullen zijn. De 7 volt elektrisch verwarmde handschoenen kunnen tot 8 uur warmte afgeven!

Zowel de 7 volt als de 12 volt elektrisch verwarmde handschoenen van Gerbing zijn absoluut 100% waterdicht door een Aquatex® water- en winddicht membraan. De enige uitzondering hierop zijn de binnenhandschoenen en de H-7 paard- en jachthandschoen. Zoals op alle kledingstukken van Gerbing levenslange garantie gegeven wordt op het verwarmingselement, vallen de elektrisch verwarmde handschoenen ook onder die garantie.

7V handschoenen

verwarmde skihandschoen

Te gebruiken voor o.a.skiën en fietsen vanwege de extra verstevigingen aan de binnenkant van de hand.

H-7 PAARDRIJD en JAGERSHANDSCHOENEN

Deze handschoenen zijn speciaal gemaakt voor paardrijden en jagen.

verwarmde winterhandschoenen

Te gebruiken voor diverse outdoor activiteiten.

verwarmde wanten

Deze textiele wanten zijn verkrijgbaar in drie maten en zijn voor heel veel activiteiten geschikt.