Elektrisch verwarmde handschoenen van Gerbing

Gerbing biedt een breed scala aan verwarmde handschoenen. Deze zijn eenvoudig aan te sluiten op een 12 volt accu van een voertuig door middel van de accu-aansluitkabel. Ook zijn ze aan te sluiten op onze draagbare batterijen waardoor onze verwarmde handschoenen ook gebruikt kunnen worden voor willekeurige outdoor activiteiten. Wij gebruiken de beste verwarmingstechnologie die er is en daardoor kunnen wij ook een levenslange garantie geven op de verwarming. Door middel van het hoogwaardige Microwire ® verwarmingssysteem, waarop patent is aangevraagd, zijn het de warmste handschoenen die ooit ontwikkeld zijn. Alle verwarmde motorhandschoenen (XR, XRL, GT, XRW en OT) worden geleverd met een accu-aansluitkabel en een Y-kabel. Om de temperatuur van de handschoenen te regelen kunt u gebruik maken van de push button op de pols. Alle outdoorhandschoenen (OM, OS, OH en ETO) kunnen ook aangesloten worden op de accu van een voertuig. Alle handschoenen met een pocket in de handschoenen kunnen aangesloten worden op de 1Ah, 2Ah of 3Ah batterij kit. Alleen de OT en de XR verwarmde handschoenen hebben geen pocket. Deze kunnen eventueel aangesloten worden op de zwaardere 5Ah of 9Ah batterij met behulp van een Y-kabel.

 

Of je nu gaat skiën, paardrijden, hond uitlaten, fietsen of wat dan ook, het is nooit leuk als je het koud hebt. De handen zullen het eerste koud worden. Hiervoor hebben wij verschillende verwarmde handschoenen ontwikkeld waardoor je met plezier de dingen doet die je leuk vindt. Ook mensen met een minder goede doorbloeding zullen merken dat onze verwarmde handschoenen een uitkomst zijn. Al onze verwarmde handschoenen zijn voorzien van het gepatenteerde micro wire (staaldraad). Dit draad is heel sterk en erg flexibel.

 

12 volt elektrisch verwarmde handschoenen

Gerbing is dé absolute top met haar 12 volt elektrisch verwarmde handschoenen. Deze elektrisch verwarmde handschoenen zijn specifiek bedoeld om op de motor of een ander motorisch aangedreven voer- of vliegtuig te gebruiken. Standaard worden alle 12 volt elektrisch verwarmde handschoenen van Gerbing geleverd met een accu-aansluitkabel (inclusief verschillende zekeringen) en een Junior Controller. De Junior Controller is specifiek bedoeld om oververhitting tegen te gaan. Daarom zijn de bovenste 2 standen vanuit de fabriek afgezekerd. Overtuig uzelf ervan dat u de hoogste 2 standen nodig heeft! Normaal gesproken zijn de hoogste 2 standen in Nederland en België niet nodig.

12 volt elektrisch verwarmde handschoenen die overigens vaak met een draagbare B12V-5200 of B12V-8000 batterij worden gevoed, zijn de binnenhandschoenen en de textielen elektrisch verwarmde handschoenen. De batterij kan dan door middel van een heuptasje op de buik gedragen worden. Hiervoor hebt u overigens een normale y-kabel nodig. De Junior Controller zal niet werken op een andere batterij dan een 12 volt gelijkstroomaccu.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

7 volt elektrisch verwarmde handschoenen

Sinds enkele jaren zijn de kleine draagbare batterijen véél krachtiger geworden. Ze zijn ondertussen zó krachtig dat Gerbing specifiek om deze reden de 7 volt elektrisch verwarmde handschoenen lijn heeft ontwikkeld. De 7 volt elektrisch verwarmde handschoenen hebben in de manchet een zak waar een krachtiger 7.4 volt Lithium Polymeer batterij gestoken kan worden. De batterijen geven op vol vermogen de elektrisch verwarmde handschoenen voor 2 uur warmte. Hoe lager de stand van de batterij, hoe langer de verwarmingsduur van de elektrisch verwarmde handschoenen zullen zijn. De 7 volt elektrisch verwarmde handschoenen kunnen tot 8 uur warmte afgeven!

Zowel de 7 volt als de 12 volt elektrisch verwarmde handschoenen van Gerbing zijn absoluut 100% waterdicht door een Aquatex® water- en winddicht membraan. De enige uitzondering hierop zijn de binnenhandschoenen en de H-7 paard- en jachthandschoen. Zoals op alle kledingstukken van Gerbing levenslange garantie gegeven wordt op het verwarmingselement, vallen de elektrisch verwarmde handschoenen ook onder die garantie.