Handschoenen met verwarming

Gerbing biedt een ruim assortiment aan handschoenen met verwarming. Om in de behoeften van iedereen te voorzien is het heel belangrijk om te luisteren naar de wensen van eindgebruikers hoe de handschoenen met verwarming moeten worden. Een motorrijder stelt weer andere eisen dan een skiër of een fietser. Daarom proberen wij voor iedereen handschoenen met verwarming te maken.

Iedereen die te maken heeft met kou zal merken dat de lol van activiteiten er snel af is als je staat te vernikkelen van de kou. Daarom hebben wij al aantal handschoenen met verwarming ontwikkeld die gebruikt kunnen worden voor verschillende activiteiten. Denk hierbij aan wandelen, fietsen, aanmoedigen tijdens een voetbalwedstrijd, hond uitlaten enz. Deze handschoenen met verwarming zijn multifunctioneel. De typen zijn onder andere de S7 handschoenen met verwarming, de O7 handschoenen met verwarming en de M7 wanten.

12 volt verwarmde handschoenen

Wat meer specifieke handschoenen met verwarming zijn bijvoorbeeld onze 12 volt motorhandschoenen met verwarming. Dit zijn lederen handschoenen meet extra bescherming. De verschillende typen handschoenen met verwarming zijn bijvoorbeeld de T12 handschoenen met verwarming, XR12 handschoenen met verwarming, XRS handschoenen met verwarming, W12 handschoenen met verwarming en de G12 handschoenen met verwarming. De XR12, XRS en W12 handschoenen met verwarming hebben extra knokkel protectie. De T12 en de G12 handschoenen met verwarming hebben iets minder bescherming waardoor ze iets flexibeler aanvoelen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

7 volt verwarmde handschoenen

Voor het skieen hebben wij de S7 handschoenen met verwarming. Deze zijn gemaakt van textiel en hebben op de handpalm extra bescherming. Deze S7 handschoenen met verwarming kunnen ook gebruikt worden fietsen en wandelen.

Sinds kort hebben wij ook de XR7 handschoenen met verwarming. Deze werken met een nieuw verwarmingssysteem. Deze handschoenen werken op kleine 7 volt batterijen die weggestopt zijn in de schacht van de handschoenen. Met een rubberen drukknop die oplicht in verschillende kleuren kan de temperatuur ingesteld worden. Deze XR7 handschoenen met verwarming hebben wij vorig seizoen geïntroduceerd op de Franse markt en dan met name in Parijs. Dit was een groot succes. Met name scooter en brommer rijders blijken zeer tevreden te zijn over deze handschoenen met verwarming. Vanwege het feit dat deze handschoenen werken op draagbare batterijen hoeven deze niet aangesloten te worden op een accu van voertuig.

Uiteraard zal Gerbing door blijven gaan met het ontwikkelen van handschoenen met verwarming zodat wij in de toekomst voor iederen een passende handschoen kunnen aanbieden.