Winterhandschoenen motor

Voor Gerbing is het motto: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Daarom heeft Gerbing speciaal voor in de winter handschoenen voor de op de motor ontwikkeld. Speciale handschoenen voor op de motor zijn de meervoudig prijswinnende XR-12 en haar zusje de verkorte versie XRS-12. Daarnaast zijn ook de T-12, de G-12 en de dameshandschoenen W-12 speciale winter handschoenen voor op de motor.

Om in de winter motor te rijden zijn de handschoenen voor op de motor extra dik door middel van Thinsulate®. Een Hipora® waterdichtheidsmembraan zorgt ervoor dat de winter handschoenen voor op de motor 100% waterdicht zijn. Om de handschoenen in nieuwstaat te houden is het aan te bevelen om de winter handschoenen voor op de motor met enige frequentie te behandelen met ledervet of een ander ledermiddel.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Alle winter handschoenen voor op de motor van Gerbing hebben het unieke, gepatenteerde Microwire® verwarmingssysteem. Door gebruik van dit staaldraad kan Gerbing alle winter handschoenen voor op de motor een levenslange garantie op de verwarmingselementen geven. Dit is namelijk onbreekbaar!

De meest populaire winter handschoenen voor op de motor zijn de XR-12 en de XRS-12. Deze winter handschoenen voor op de motor zijn gefabriceerd van 100% 0.6mm vol-analineleder. Voor extra veiligheid hebben deze motor handschoenen voor de motor een Polyurethaan knokkelbescherming, en zijn derhalve deze handschoenen CE- en EN-gecertificeerd. Alle handschoenen voor de motor zijn prachtig voorgevormd voor een verbeterde pasvorm en soepel kunnen schakelen en remmen. Bijna alle handschoenen voor de motor van Gerbing hebben op de linkerduim een ruitenwisser voor het schoonmaken van het vizier in vieze en/of natte omstandigheden.

De winter handschoenen voor de motor kunnen door middel van de 12 volt plug aangesloten worden op de verwarmde jas van Gerbing. Daar komen twee pluggen uit de mouwen, zodat de winter handschoenen voor de motor direct warm worden met behulp van de dubbele regelaar of een splitter. Standaard worden de winter handschoenen voor de motor van Gerbing geleverd met een accu-aansluitkabel en een Junior Controller. De Junior controller heeft 4 verwarmingsstanden om de winter handschoenen voor de motor te kunnen regelen. Let wel op oververhitting. Gerbing is niet aansprakelijk als de winter handschoenen voor de motor een te hoge stand hebben bij het rijden. Het advies luidt dan ook om de winter handschoenen voor de motor niet boven 5 graden Celcius.