12V badge

12V Batterijen

Alle 12 volt verwarmde producten van Gerbing kunnen met behulp van een accukabel rechtstreeks aangesloten worden op een accu van een voertuig. Daarom leveren wij bij al onze 12 volt verwarmde producten altijd een accukabel en bij de 12 volt verwarmde handschoenen ook de 12 volt junior controller. Voor de mensen die niet de beschikking hebben over een 12 volt accu van een voertuig maar die onze producten willen gebruiken bij andere activiteiten dan bijvoorbeeld motorrijden die kunnen gebruik maken van ons assortiment van 12 volt draagbare batterijen. Gerbing heeft 3 typen batterijen voor onze 12 volt collectie.

B12V-1400KIT

Dit is een kleine batterij die gebruikt wordt voor de T-12 verwarmde handschoenen en de XR-12 verwarmde handschoenen.

B12V-5200KIT

Dit is een wat zwaardere batterij die met behulp van een standaard Y-kabel gebruikt kan worden voor verwarmde handschoenen en verwarmde sokken.

B12V-8000KIT

Dit is onze zwaarste batterij en kan voor de 12 volt verwarmde handschoenen, sokken, verwarmde sportbroek en voor de 12 volt verwarmde jas.

12V badge

Temperatuurregelaars

Vanwege het feit dat het weer elke dag anders is en dat men onze verwarmde kleding steeds langer gebruikt hebben wij temperatuurregelaars ontwikkeld. Met deze regelaars kunt u zelf de warmte bepalen waardoor u nog comfortabeler kunt genieten van onze verwarmde kleding. Wij hebben regelaars voor al onze 12 volt producten. In alle Gerbing batterijen zit de temperatuurregelaar al ingebouwd. Bij elk paar verwarmde handschoenen is standaard een 12 volt junior controller meegeleverd. 

Junior Controller

Deze Junior Controller wordt samen met een accuaansluitkabel standaard geleverd bij al onze 12V verwarmde handschoenen.

TC-Single Portable

De enkelvoudige temperatuurregelaar van Gerbing is speciaal ontwikkeld om de temperatuur in te stellen van de 12V verwarmde jas, de 12V verwarmde broek en de 12V verwarmde sokken.

Digitale TC-dual portable

De digitale dubbele temperatuur regelaar van Gerbing zorgt er voor dat u de temperatuur van twee producten apart van elkaar kan regelen.

Remote control

De Remote Control van Gerbing is een afstandsbediening die u alleen in combinatie met de Digitale TC-dual Portable kunt gebruiken.

7V Batterijen

Jarenlang is Gerbing al een autoriteit op het gebied van verwarmde motorkleding. Sinds een aantal jaren is het echter ook mogelijk om kleding te verwarmen voor mensen die wat anders doen dan motorrijden. Denk aan skiërs, fietsers, wandelaars, en al die andere mensen die last hebben van de kou. Met behulp van kleine 7 volt batterijen is het nu mogelijk om kleding te verwarmen zonder met kabels vast te zitten aan een voertuig. 

B7V-2500 oplaadbare batterij

De B7V-2500 batterij is een krachtige 7 volt batterij met ingebouwde temperatuurreglaar. Deze batterij is eenvoudig in gebruik.

Temperatuurregelaars

De 7 volt batterijen zijn voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar. Hierdoor kun je de temperatuur van de verwarmde handschoenen, verwarmde sokken en verwarmde jas zelf bepalen. De batterijen gaan ongeveer 2.5 tot 8 uur mee (afhankelijk van de ingestelde temperatuur). Daarna kunnen de batterijen weer opgeladen worden. Al onze 7 volt verwarmde kleding is inclusief een B7V-2500 KIT. Dit is een setje bestaande uit twee 7 volt batterijen en één dubbele lader. Alleen onze verwarmde zitkussen, verwarmde niergordel en verwarmde handwarmer worden geleverd met één 7 volt batterij en één lader.

Junior Controller

Deze 7 volt Junior Controller wordt verkocht als accessoire om 7 volt verwarmde handschoenen rechtstreeks op de accukabel van een accu van een voertuig aan te sluiten.