skip to Main Content

Portable Digital Temperature Controller + Remote

De digitale temperatuurregelaar van Gerbing zorgt ervoor dat u de temperatuur van twee producten apart van elkaar kan regelen. Deze dubbele temperatuurregelaar is eenvoudig aan te sluiten op de accuaansluitkabel en de verschillende verwarmde producten. De Remote Control van Gerbing is een afstandsbediening die u alleen in combinatie met de regelaar van Gerbing (Digitale Portable) kunt gebruiken. U sluit één of meerdere verwarmde producten van Gerbing aan op de regelaar van Gerbing.

De dubbele temperatuurregelaar is met de volgende combinaties te gebruiken:
Als u een paar verwarmde motorhandschoenen aansluit op de mouwpluggen van de verwarmde jas. U kunt dan apart de verwarming van de handschoenen en de jas regelen. U sluit de kabel met het kastje op de “jacket” plug en de kale kabel op de “glove” plug. Met het regelkastje kan men de temperatuur van de jas regelen en met de push button op de handschoenen de temperatuur van de handschoenen.

Al onze handschoenen, zowel outdoor verwarmde handschoenen zoals de outdoor sport (OS), extreme tough outdoor (ETO) en de outdoor mittens (OM) als onze verwarmde motorhandschoenen zoals de extreme racing (XR), extreme racing long (XRL), GT motorhandschoenen en de extreme racing women (XRW) kunnen aangesloten worden in combinatie met onze regelaar en onze verwarmde jas.
Als een verwarmde broek op de jas wordt aangesloten dan regelt het kastje de temperatuur van de jas en de broek en de push button op de handschoenen de temperatuur van de verwarmde handschoenen.

Wij adviseren u tijdens deelname aan het verkeer de Remote Control NIET te gebruiken!

Kenmerken

  • De draagbare digitale temperatuurregelaar heeft vijf verschillende instellingen
  • De controller is ontworpen om de laatste instelling te onthouden. Het zal automatisch de laatste warmte-instelling oproepen wanneer u opnieuw verbinding maakt met de batterijkabel. Om dit geheugen te activeren, moet u de controller na gebruik loskoppelen in plaats van uit te schakelen
  • U kunt de temperatuur instellen van een Gerbing verwarmde jas en verwarmde broek.
  • Digitale controllers zorgen ervoor dat uw verwarmde kleding slechts zoveel stroom verbruikt als gevraagd
  • Draden zijn UL-vermeld en volledig veilig, onder alle weersomstandigheden.
  • De garantieperiode is twee jaar
  • Bevestig deze controller met Velcro® aan een vast voorwerp of plaats hem in de zak van de verwarmde jas.

Wanneer een afstandsbediening is aangeschaft, moet u de afstandsbediening verbinden met de PDTC.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op