Motorhandschoenen winter

Gerbing is al sinds jaren een begrip in de motorwereld vanwege onze verwarmde motorhandschoenen die ervoor zorgen dat de motorrijden veilig en comfortabel de winter kan trotseren. Jarenlang werden onze verwarmde motorhandschoenen dan ook gebruikt in de winter. Wij zien echter dat steeds meer motorrijders behalve in de winter ook in de andere seizoenen willen rijden met onze verwarmde motorhandschoenen.

Door de huidige technologie is dit nu ook mogelijk. In de bekabeling en onze draagbare batterijen zit nu namelijk standaard een ingebouwde temperatuurregelaar. Hierdoor is het mogelijk om de temperatuur van de verwarmde handschoenen aan te passen aan het seizoen. In de winter zal je eerder de wat hogere standen nodig hebben.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

12 volt motorhandschoenen

Voor de motorrijder hebben wij verschillende typen motorhandschoenen om de winter te trotseren. Voor de tourrijder hebben wij de T12 motorhandschoenen zodat zelfs een mooi tochtje naar de Noordkaap in de winter een peulenschil is. De XR12 en de XRS12 zijn twee typen motorhandschoenen die voorzien zij van extra knokkelbescherming. Mocht je door de gladheid in de winter dan toch ten val komen dan bieden deze motorhandschoenen extra bescherming. Voor de dames die de winter willen trotseren hebben wij nog de W12 motorhandschoenen. Deze motorhandschoenen hebben een specifieke maatvoering voor dames. De W12 motorhandschoenen zijn tevens voorzien van knokkelbescherming en geeft extra bescherming bij een eventuele glijpartij in de winter.

Voor de motorrijder die de voorkeur geeft aan een meer basic handschoen komt terecht bij de G12 motorhandschoenen. Deze motorhandschoenen zijn niet voorzien van extra knokkelbescherming. Mocht het in de winter toch voorkomen dat er een glijpartij ontstaat dan biedt de extra gel in de handpalm wat bescherming.

Al deze motorhandschoenen hebben hetzelfde verwarmingssysteem om de kou in de winter te trotseren. Alle motorhandschoenen worden geleverd met een accukabel en een junior controller om aan te sluiten op een 12 volt accu van de motor. Daarbij hebben de T12 en de XR12 motorhandschoenen nog de mogelijkheid om deze te verwarmen met behulp van kleine 12 volt batterijen die in de manchetten geplaatst kunnen worden. Zeker voor de kortere ritten in de winter is dit ideaal.

7 volt motorhandschoenen

Alle bovenstaande motorhandschoenen zijn 12 volt. Nieuw in ons assortiment is een 7 volt motorhandschoen. Dit zijn de XR7 motorhandschoenen. Deze werken op kleine 7 volt batterijen die in de manchetten geplaatst kunnen worden. Deze motorhandschoenen zijn ook voorzien van knokkelbescherming en zorgen voor een veilige en comfortabele winter.