XRL: Extreme Racing Long

Gerbing’s innovatieve en revolutionaire nieuwe Microwire® electrisch verwarmde motorhandschoenen met protectie. Het beste van twee werelden gecombineerd. Als u uren wilt rondrijden kunt u de XRL verwarmde handschoenen gewoon aansluiten met behulp van de accuaansluitkabel. Wilt u slechts een uurtje rondrijden dan kunt u gebruik maken van de optionele batterijen die in manchette geplaats kunnen worden.

Comfortabele warme handschoenen die gemaakt zijn van zacht en soepel drum-dyed premium vol-analine leder dat mooi aansluit op de handen. Het ontwerp is stijlvol en functioneel. De XRL verwarmde handschoenen zijn erg licht en flexibel.

Daarnaast zijn de verwarmde handschoenen voorzien van het onbreekbare staaldraad, wat wij microwire® noemen. Dit microwire® zorgt ervoor dat de handschoenen binnen enkele seconden warm worden en warm blijven. Om de temperatuur te regelen zijn de XRL verwarmde handschoenen voorzien van push buttons. Deze push button heeft drie verschillende standen. De XRL verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een accukabel en Y-kabel.

De XRL verwarmde handschoen is één van de vier verwarmde motorhandschoenen uit onze motor collectie. De GT verwarmde motorhandschoenen is speciaal ontwikkeld voor de tourrijder, de XR verwarmde handschoenen daarentegen heeft een korte manchet (waardoor de 1Ah/2Ah/3Ah batterij niet in de manchet past) die goed onder de mouwen van de motorjas kan worden aangetrokken. Om de collectie compleet te maken hebben wij ook nog de XRW verwarmde handschoen. Deze is speciaal ontworpen voor de dames.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2A / 27Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten XXS – XXXL

Kenmerken

 • Extra protectie bovenop de hand voor veiligheid en daarnaast een stoere, robuuste look.
 • Door het gebruik van roestvrij staal verwarmingsdraad is het de meest duurzame verwarmde handschoenen ter wereld!
 • Verwarmd de hele lengte van elke vinger, inclusief de duim en de bovenkant van uw handen binnen enkele seconden nadat u de verwarmende handschoenen heeft aangesloten.
 • Waterdicht/winddicht en een ademende Hipora voering voor bescherming tegen water en wind.
 • Verstelbare polsband om het strakker aan te sluiten op de pols.
 • Het verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van een Microwire® verwarmingstechnologie.
 • Thinsulate® isolatie en een ruwe voering zorgen voor extra warmte en comfort.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
 • Standaard geleverd met een accukabel en een Y-kabel.

Gebruiksduur

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze verwarmde producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze verwarmde producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
 • De verwarmde motorhandschoenen kunnen direct aangesloten worden op de accu van het desbetreffende voertuig maar kunnen ook gebruikt worden met een 1Ah, 2 Ah of 3Ah batterij KIT

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op