Verwarmde handschoenen batterij

Voor mensen die het niet prettig vinden om aan kabeltjes vast te zitten om lekker verwarmt rond te rijden hebben wij bij Gerbing een flink aantal verwarmde handschoenen met batterij. Gerbing heeft zowel in de 12 volt collectie als in de 7 volt collectie een aantal verwarmde handschoenen met batterij om iedereen te voorzien van lekkere warme handen.

12 volt verwarmde handschoenen

Voor de motorrijden hebben wij een aantal types verwarmde handschoenen met batterij. In principe worden al onze 12 volt handschoenen rechtstreeks op de accu van een motor aangesloten. Voor een aantal typen heeft Gerbing de mogelijkheid om kleine 12 volt batterij in de schacht te plaatsen. De XR12 en de T12 zijn verwarmde handschoenen met batterij. De T12 is helemaal vernieuwd. Het design is aangepast en er zijn reflectoren aangebracht op de handschoen voor nog betere zichtbaarheid. Deze 12 volt batterijen hebben een ingebouwde temperatuurregelaar met 4 standen. De batterijen gaan op de hoogste stand ongeveer 1 uur mee.

Deze typen verwarmde handschoenen met batterij zijn behalve voor de lange ritten ook prima geschikt voor de korte afstanden. Denk hierbij aan woon-werk verkeer.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

7 volt verwarmde handschoenen

In onze 7 volt collectie hebben wij met name verwarmde handschoenen met batterij die geschikt zijn voor outdoor activiteiten zoals fietsen, wandelen en skiën. Natuurlijk zijn onze verwarmde handschoenen met batterij ook geschikt voor mensen met aandoeningen die de bloedcirculatie belemmeren. Denk hierbij aan het syndroom van Raynaud. Gerbing heeft bijvoorbeeld voor het skiën de S7 verwarmde handschoenen met batterij. Voor fietsen is deze S7 ook prima geschikt. Voor mensen die liever de voorkeur geven aan wanten hebben wij de M7 verwarmde wanten. De O7 is een vrijetijdshandschoen die voor allerlei activiteiten geschikt is.

Al deze 7 volt handschoenen werken op kleine 7 volt batterijen die in de schacht van de handschoenen geplaatst dienen te worden. Deze batterijen hebben een ingebouwde temperatuurregelaar met 5 standen.

De nieuwste verwarmde handschoenen met batterij zijn de XR7 handschoenen. Dit zijn motorhandschoenen die extra bescherming op de knokkels hebben en die voorzien zijn van het nieuwste verwarmingssysteem.