Verwarmbare handschoenen fiets

Al jaren maakt Gerbing handschoenen voor mensen die op de motor zitten, skiën, wandelen enz. De fietser blijft echter achter. Hoewel miljoenen mensen fietsen zijn er nog niet eerder verwarmbare handschoenen voor de fiets gemaakt.

Op de dit moment heeft Gerbing de S7 en O7 verwarmbare handschoenen voor op de fiets. Voor mensen die liever wanten dragen hebben wij ook nog de M7 verwarmde wanten. Al deze handschoenen worden verwarmt met behulp van twee kleine 7 volt batterijen met ingebouwde temperatuurregelaar. Deze batterijen zitten in de schacht van handschoenen. Zeker voor de recreatief gebruik zijn dit ideale verwarmbare handschoenen voor op de fiets.

Verwarmbare handschoenen fiets

Ook hebben wij nog de L12 en de TEX 12 in assortiment. Dit zijn echter 12 volt handschoenen. Deze twee typen zijn ook uitermate geschikt als verwarmbare handschoenen voor op de fiets. Deze typen worden verwarmt met wat grote draagbare batterijen. Dit zijn de B12V5200 en de B12V8000 batterij. Deze twee batterijen hebben ook een ingebouwde temperatuurregelaar en die is ook bedienbaar met een afstandsbediening. De handschoenen worden aangesloten op een lange Y-kabel die langs de armen loopt naar beide handschoenen toe. De batterij plaatst men dan in het bijgeleverde heuptasje. De batterijen zijn ongeveer zo groot als een portemonnee en wegen ongeveer 600 gram.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Ontwikkelen van verwarmbare handschoenen fiets

Op dit moment is Gerbing bezig om de ultieme verwarmbare handschoenen voor op de fiets te ontwikkelen. Wij pakken het beste uit twee werelden. Wij combineren een geweldige fietshandschoen en plaatsen daar ons gepatenteerde verwarmingssysteem in.

Met deze combinatie hopen wij binnenkort de ideale verwarmbare handschoenen voor op de fiets aan te bieden. Deze handschoenen zullen met name geschikt zijn voor de mountainbikers en racefietsers. Dit betekend dat wij moeten proberen dunne verwarmbare handschoenen voor op de fiets te maken. Dit vergt uiteraard heel wat tijd en energie. Wij hopen dan ook in 2018 de nieuwe verwarmbare handschoenen voor de fiets te presenteren.

Zo gauw wij de nieuwe verwarmbare handschoenen voor op de fiets helemaal klaar hebben zullen wij dit communiceren via onze website en onze Facebook pagina.