OM: Outdoor Mitts

Nadat wij al verschillende typen outdoor verwarmde handschoenen hadden ontwikkeld zoals de OS, ETO en OH hebben we hier een verwarmde want aan toegevoegd. Deze verwarmde wanten zijn eenvoudig aan-en uit te trekken. Ideaal voor bijvoorbeeld de golfer om tussen de shots door de handen lekker warm te houden. Daarbij zijn deze verwarmde wanten natuurlijk ook te gebruiken voor diverse andere activiteiten zoals skieën, wandelen, fietsen of gewoon bij het ophalen van de kinderen op het schoolplein.

Iedereen die last heeft van koude handen zal zeker baat hebben bij deze verwarmde wanten. Door gebruik te maken van twee batterijen worden de Gerbing verwarmde wanten zowel aan de bovenkant van de hand en de vingers en vingertoppen verwarmt. Men kan kiezen uit drie batterij kitjes. De 1Ah, 2Ah en de 3Ah batterij kit. De hoger de amperage des te langer gaan de batterijen mee.

Op de pols zit een push button waarmee de temperatuur ingesteld kan worden. Het is ook mogelijk de OM wanten aan te sluiten op een accu van een voertuig. Hiervoor heeft u een accuaansluitkabel en Y-kabel nodig. De wanten zijn net als onze andere outdoor handschoenen niet geschikt voor op de motor. De XR, XRL, GT en de XRW verwarmde motorhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op de motorfiets.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2A / 14Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S, L en XXL

KENMERKEN

 • Waterdicht en ademend materiaal.
 • Extra isolatie voor meer warmte.
 • Lederen handpalm voor extra grip.
 • Polyester fleece binnenvoering voor extra comfort.
 • Makkelijk aan en uit te trekken.
 • De verwarmde wanten zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: S, L en XXL.
 • De Batterij KIT (1Ah, 2Ah of 3Ah KIT) dient apart besteld te worden.
 • De handschoenen zijn voorzien van een Push Button op de pols om de temperatuur te regelen.
 • Dit product is niet gemaakt om gebruikt te worden op de motor.

Gebruiksduur

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven.

LET OP

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze verwamde producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze verwarmde producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op