Winterhandschoenen

Al 30 jaar is Gerbing een trendsetter met betrekking tot elektrisch verwarmde winterhandschoenen. Gerbing heeft zich als doel gesteld om voor iedere doelgroep uiteindelijk de perfecte winterhandschoenen te ontwikkelen. Wij zijn begonnen met de motorrijden. De motorrijder heeft op dit moment een ruime keuze uit onze collectie van elektrisch verwarmde winterhandschoenen. De collectie van verwarmde winterhandschoenen bestaat op de moment uit de T12, XR12, XRS12, W12 en de G12 winterhandschoenen.

Zelfs de ultra light vliegers en duikers zijn wij niet vergeten. Onze L12 en TEX12 verwarmde winterhandschoenen zijn een stuk dunner dan de verwarmde winterhandschoenen van de motorrijders. De L12 winterhandschoenen zijn zo dun dat ze zelfs onder een droogpak gedragen kunnen worden. Ook voor de ultra light vlieger zijn de L12 en de TEX 12 uitermate geschikt vanwege de dikte. Met deze beide typen winterhandschoenen heb je veel meer feeling met de knoppen en schakelaars die bediend moeten worden. Ook de mountainbiker zal veel meer plezier beleven aan tocht door de regen en kou met deze winterhandschoenen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Ontwikkeling van de Gerbing winterhandschoenen

Door de technologische ontwikkeling van de batterijen is het nu echter ook mogelijk om voor andere doelgroepen winterhandschoenen te ontwikkelen. Voor de motorrijden hebben we dan nog de XR7 verwarmde winterhandschoenen.

Voor de skiërs en de fietsers hebben wij nu bijvoorbeeld de S7 en de O7 verwarmde winterhandschoenen. Voor de liefhebbers hebben we nog de verwarmde wanten. Uiteraard kunnen deze typen ook gebruikt worden voor verschillende andere outdooractiviteiten.

Ook voor jagers en ruiters hebben wij winterhandschoenen ontwikkeld. Deze H7 winterhandschoenen bieden genoeg warmte en comfort om met plezier de winter door te komen.

Om goede winterhandschoenen te maken zorgen wij ervoor dat alle winterhandschoenen aan de strengste eisen voldoen. Alle typen winterhandschoenen zijn voorzien van een waterdicht membraan. Het leer en textiel zijn van de beste kwaliteit.