12V badge

12V verwarmde jas

Naast de verwarmde 12 volt handschoenen hebben wij natuurlijk ook andere producten om de rest van het lichaam comfortabele en veilig warm te houden. Net als de verwarmde handschoenen en verwarmde sokken wordt de verwarmde jas ook aangesloten op een accukabel die aangesloten wordt op de batterij van een motorvoertuig. De 12 volt verwarmde jas is eigenlijk het meest complete product van Gerbing. Deze jas verwarmt de borst, rug, armen en kraag. De jas zorgt ervoor dat de vitale organen lekker warm blijven en hierdoor zullen de handen en voeten ook minder snel koud worden. De verwarmde jassen van Gerbing wordt geleverd met een accukabel. Gerbing adviseert wel om een temperatuurregelaar aan te schaffen. Deze is optioneel. Men kan kiezen voor een enkele temperatuurregelaar en een dubbele temperatuurregelaar.

Verwarmde jas

De elektrisch verwarmde binnenjas van Gerbing draag je onder je gewone motorjas, waardoor kou geen vat op je kan krijgen.

Al onze 12 volt producten zijn met elkaar te combineren. Ongeacht hoeveel Gerbing producten u heeft, u heeft altijd maar één accukabel nodig. U kunt namelijk de 12 volt verwarmde handschoenen aansluiten op de mouwpluggen van de verwarmde jas. De verwarmde broek kan weer aangesloten worden op de jas en de sokken sluit u aan op de pluggen die onderaan de broekspijpen van verwarmde broek zitten.