Verwarmde kleding

Iedereen die het koud heeft. Dat zijn de mensen waar Gerbing het voor doet. “Het is helemaal niet nodig om kou te lijden en ook helemaal niet stoer, sterker nog, het lichaam gaat minder functioneren, reageert langzamer en dat kan bij sommige activiteiten zelfs gevaarlijk zijn. Onze verwarmde kleding zorgt voor comfort en veiligheid.”

De verwarmde kleding van Gerbing is niet alleen geschikt voor mensen met een slechte doorbloeding maar ook voor mensen die last hebben van reuma of fibromyalgie. Buiten dat zijn er nog genoeg andere groepen die gebruik kunnen maken van onze verwarmde producten. Denk aan: Skiën en andere wintersportactiviteiten.

Onze producten

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Verwarmde kleding voor allerlei activiteiten

Iedereen die het koud heeft. Dat zijn de mensen waar Gerbing het voor doet. “Het is helemaal niet nodig om kou te lijden en ook helemaal niet stoer“. Sterker nog, het lichaam gaat minder functioneren, reageert langzamer en dat kan bij sommige activiteiten zelfs gevaarlijk zijn. Onze verwarmde kleding voor de 12v lijn bestaat uit verwarmde handschoenen, een verwarmde jas, en verwarmde sokken die zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte. “Vraag ons gerust om een advies op maat”.

Onze 12V producten zijn aan te sluiten op het 12V systeem van verschillende voertuigen. “Via een simpele aansluiting op de accu wordt onze kleding continu van warmte voorzien. Dat kan bij motorfietsen, auto’s, sneeuwscooters, boten, quads en zelfs (ultra-light)vliegtuigen”.

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte. Vraag ons gerust om een advies op maat. Wie de verwarmde kleding op 40 graden Celsius zet, heeft het 6 uur lekker warm. Wie de temperatuur iets lager zet, zelfs nog langer. Een 7 Volt-batterij met niveauregeling zorgt voor de warmte, die via de gepatenteerde revolutionaire Microwire® verwarmingssysteem door de kleding verspreid wordt. Dit unieke draad is zo dun (0,3 mm) dat ze niet voelbaar is.

Er zijn mensen die het bijna altijd koud hebben als gevolg van een slechte doorbloeding, of reuma, of andere aandoeningen, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Raynaud. “We zijn er trots op dat we ze met onze verwarmde producten kunnen helpen aan een comfortabeler leven. Maar ook mensen die voor hun werk of hobby veel buiten zijn, worden blij van onze producten en lekker warm.”