Verwarmde handschoenen motor

Gerbing biedt een groot assortiment aan verwarmde handschoenen voor op de motor aan. Naast de hybride verwarmde handschoenen op de motor hebben we ook de motorhandschoenen die alleen direct op de motoraccu kunnen worden aangesloten.

Topmodel is de XR-12 hybride verwarmde handschoenen voor de motor. Deze handschoen heeft extra verstevigingen en protectie op de vingerkootjes en een geweldig sterk PU knokkelprotectie. Door middel van een klittenband verbinding kan de verwarmde handschoenen voor de motor strak om de handen heen. In de handpalm zijn extra lagen vol analineleder aangebracht voor extra stevigheid. Ook zijn de vingers al voorgebogen voor een goede pasvorm.

In de manchet past onze B12V-1400 batterij, die voor autonome warmte zorgt (u hoeft dus niet op de motoraccu aangesloten te zijn). Daarnaast is de T-12 verwarmde handschoenen voor de motor het tweede model die ook hybride verwarming heeft. De T-12 is een wat klassieker ogende verwarmde handschoen voor de motor, maar heeft voor extra veiligheid reflectoren in de middel- en ringvinger voor extra zichtbaarheid in het donker. Op de manchet zijn ook 2 grote vlakken reflectoren voor zichtbaarheid van de zijkant. Een trekkoord aan het eind van de manchet zorgt ervoor dat de T-12 zeer strak om de pols aangesloten kan worden.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

De XRS-12 is de verkorte versie van de XR-12 verwarmde handschoenen voor de motor. Deze heeft net als de XR-12 handschoenen ook vingerkootjesbescherming en een stevige knokkelprotectie. Door middel van een grote velcrow op de pols kan de XRS-12 zéér strak onder een jas worden aangetrokken. De zachte fleece binnenvoering maakt dit een zeer comfortabele verwarmde handschoen voor de motor.

De G-12 verwarmde handschoenen voor de motor is het meest klassieke model van Gerbing. Fraaie 0.6mm dikke leder is gebruikt voor de productie van deze handschoen. Een grote brede rand met reflectoren zorgen voor goede zichtbaarheid bij minder helder zicht.

Tot slot is nieuw de W-12 verwarmde handschoenen voor op de motor. De W-12 is een speciaal voor dames ontworpen motorhandschoen. De handschoen is iets slanker vormgegeven voor een goede pasvorm voor de slankere dameshand. Alle verwarmde handschoenen voor op de motor worden standaard geleverd met een accu-aansluitkabel en een Junior Controller: de handschoenen zijn uit de verpakking meteen klaar voor gebruik!