Elektrisch verwarmde kleding

Gerbing heeft een uitgebreid assortiment aan elektrisch verwarmde kleding die gebruikt kunnen worden voor diverse buitenactiviteiten. Gerbing is al jaren bezig om het rijden op de motor een stuk veiliger en aangenamer te maken. Met onze collectie verwarmde producten en met name de verwarmde motorhandschoenen en verwarmde jas hebben wij van veel motorrijders echte Gerbing rijders gemaakt. Maar uiteraard zijn wij al die andere mensen niet vergeten die staan te vernikkelen in de kou tijdens het skiën, wandelen, fietsen, kinderen aanmoedigen tijdens voetbalwedstrijden, golfen, vissen enz.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Toepassingsmogelijkheden elektrisch verwarmde kleding

Zo hebben we voor bijvoorbeeld skiën en fietsen de OS verwarmde sporthandschoenen bedacht Dit zijn textiele handschoenen met extra versteviging in de handpalm voor meer grip. De OH verwarmde jagershandschoenen zijn weer uitermate geschikt voor jagen. De ETO (Extrem Tough Outdoor) verwarmde handschoenen zijn glad leren vrijetijdshandschoenen en om de collectie compleet te maken hebben we ook nog de OM verwarmde wanten.

Al deze handschoenen kunnen ook gebruikt worden bij normale dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, wachten op de kinderen op het schoolplein of het bijwonen van evenementen.