Elektrische handschoenen

Gerbing is dé standaard als het gaat om elektrische handschoenen. De verwarming in de elektrische handschoenen is ongeëvenaard in de wereld. De verwarming die in de handschoenen zit is het gepatenteerde Microwire® verwarmingssysteem. Álle elektrische handschoenen van Gerbing hebben een levenslange garantie op het verwarmingselement.

Gerbing is de marktleider geworden in de elektrische handschoenen wereld door als eerste de motorrijder te bedienen. De 12 Volt elektrische handschoenenlijn -op de Tex-12 elektrisch verwarmde handschoenen na- is dus ook specifiek voor de motorrijder ontwikkeld.

12 volt elektrische handschoenen

De T-12 elektrische handschoenen zijn de basis. Deze zijn de doorontwikkelde ouderwetse Classic handschoenen. Enkele jaren geleden kwam er vraag vanuit de motormarkt voor meer veilige elektrische handschoenen met knokkelprotectie. Dit is de XR-12 en de XRS-12 elektrische handschoen geworden. De XR-12 motorhandschoen heeft een verlengde manchet, waar de B12V-1400 batterij de stroom afgeeft om de elektrische handschoen te verwarmen. De G-12 en de W-12 elektrische handschoenen complementeren de elektrisch verwarmde motorhandschoenen van Gerbing. Álle elektrische handschoenen van Gerbing worden standaard geleverd met een accu-aansluitkabel en een junior controller om de warmte-afgifte van de elektrische handschoenen te reguleren.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

7 volt elektrische handschoenen

Gerbing bied een groot scala aan elektrisch verwarmde handschoenen aan. Voor buitensportactiviteiten en/of skiactiviteiten heeft Gerbing de S-7 elektrisch verwarmde handschoenen. Wilt u gaan paardrijden of jagen, dan is de H-7 elektrische handschoenen dé verwarmde handschoen die daarvoor ontwikkeld is. Een meer allround elektrische handschoen is de O-7 nubucklederen handschoen. Mooi vormgegeven en van zeer soepele vol-analineleder gemaakt. De meest economische elektrische handschoen is de M-7 verwarmde want.

Nieuw in het assortiment van de elektrische handschoenen is de E-7 (Extreme Heat). Door extra verwarming in de handpalm en rug is dit zonder enige twijfel de warmste elektrische handschoen ter wereld.
Nieuw ook is de 7 volt elektrische handschoen voor op de motor. De XR-7 is de 7 volt uitvoering van de prijswinnende XR-12 verwarmde motorhandschoen. Deze elektrische motorhandschoenen hebben extra knokkelprotectie voor extra veiligheid.