skip to Main Content

Garanties

Waarschuwing

Onze garantiebepalingen gelden alleen voor de daadwerkelijke eerste koper van het artikel en alleen voor producten die direct bij Gerbing’s of bij een erkende Gerbing’s dealer is aangeschaft. Stuur evt. defecte artikelen met kopie van aankoopbewijs naar onderstaand adres.

LEVENSLANGE garantie op de verwarmingselementen!

Sommige mensen die onze producten net ontdekt hebben zullen zich misschien afvragen hoe duurzaam de verwarmingselementen zijn. Het maakt niet uit hoe vaak of hoe lang u het gebruikt, wij zijn er van overtuigd dat de verwarming het zal blijven doen. Hoe overtuigd? Het antwoord is levenslang.

Standaard een jaar garantie

De niet-electrische componenten in onze producten hebben een garantie van een jaar na aankoop. Als er iets mis is met het sticksel of materiaal veroorzaakt door productiefouten in het eerste jaar na aankoop zullen wij het defect kostenloos repareren. U betaald alleen voor de verzendkosten

30-dagen retour service indien u iets direct bij ons besteld

Sommige klanten vinden het lastig om iets te bestellen via de telefoon of het internet. Dit in verband met wel of niet de goede kleur of maat. 3 Jaar garantie op de temperatuurregelaars en accessoires. De temperatuurregelaars en electrische componenten van accessoires hebben een garantie van drie jaar na aankoop. De garantie vervalt indien men zelf veranderingen aanbrengt.

90 dagen garantie op oplaadbare batterijen en laders

De batterijen en laders van Gerbing’s hebben een standaard garantieperiode van 90 dagen na aankoop. Indien veranderingen aangebracht zijn door derden vervalt de garantie. Waar u aan moet denken om de levensduur van een accu zo lang mogelijk te maken is het volgende; Het is belangrijk om de accu geregeld op te laden en om altijd minimaal 25% van de capaciteit in de batterij te houden als u de batterij niet gebruikt. Batterijen kunnen alleen gebruikt worden voor Gerbing’s producten die minder wattage gebruiken dan dat de batterij aankan. Gerbing’s zal elke batterij of lader die binnen de garantieperiode defect raakt repareren of vervangen. Onder de garantiebepalingen vallen niet defecten die ontstaan door ongevallen, verkeerd gebruik en nalatigheid.

Hoe garanties terug te sturen

1. Bepaal of het defect onder de garantiebepalingen valt.
2. Reken op een periode van twee tot vier weken voor reparatie.
3. Voorzie de garantie van een brief met daarin een omschrijving van het defect en adres afzender.
4. Voeg kopie aankoopbewijs bij (zonder bon; geen garantie)

Verstuur de garanties naar onderstaand adres
Gerbing’s Heated Clothing B.V.
Antilopestraat 1
7315 EG Apeldoorn
Nederland

Garantie formulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Graag de bedrijfsnaam van de dealer waar u het product heeft gekocht met de adresgegevens van het betreffende bedrijf.

  Heeft u een vraag?

  Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

  Neem contact op

  Gerbing heeft dealers verdeeld over Europa

  Onze producten zijn verkrijgbaar bij verschillende dealers verdeeld over Europa. We hebben dealers in de volgende landen: Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Finland.

  Bekijk dealers