skip to Main Content

Garanties

Gefeliciteerd met de aankoop van uw verwarmende Gerbing product. Wij hebben deze met grootste zorg gemaakt. Ons doel is dat u jarenlang veiliger in koude omstandigheden kunt verblijven of motorrijden.

Mocht er toch iets aan uw product mankeren dan kan dat onder onze Gerbing garantie vallen. U heeft garantie vanaf het moment van nieuwkoop, maar alleen op vertoon van uw originele kassabon of factuur én als u uw aankoop heeft geregistreerd. Dat doet u hier.

Wij geven twee jaar garantie op het gehele verwarmende product inclusief de accessoires zoals batterijen en laders. De eerste zes maanden daarvan heeft u volledige garantie, tenzij het defect is ontstaan door onjuist of oneigenlijk gebruik, of door een (eenzijdig) ongeval. De volgende 18 maanden geldt onze garantie als het een fabricagefout betreft.

Op de interne MicrowirePRO® verwarmingselementen (geplaatst na de bedieningsknop) geeft Gerbing u volledige garantie voor de levensduur van het paar handschoenen of het (kleding)product.

Voor een verzoek om garantie gaat u het liefst naar uw eigen Gerbing dealer, deze kan u het beste helpen en adviseren. Komt u er niet samen uit? Dan kunt u contact opnemen met Gerbing Heated Clothing. Daarvoor gebruikt u het onderstaande garantieformulier.

Hoe garanties terug te sturen

1. Bepaal of het defect onder de garantiebepalingen valt.
2. Reken op een periode van twee tot vier weken voor reparatie.
3. Voorzie de garantie van een brief met daarin een omschrijving van het defect en adres afzender.
4. Voeg kopie aankoopbewijs bij (zonder bon; geen garantie)

Verstuur de garanties naar onderstaand adres
Gerbing’s Heated Clothing B.V.
Antilopestraat 1
7315 EG Apeldoorn
Nederland

Garantie formulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Graag de bedrijfsnaam van de dealer waar u het product heeft gekocht met de adresgegevens van het betreffende bedrijf.

  Heeft u een vraag?

  Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

  Neem contact op

  Gerbing heeft dealers verdeeld over Europa

  Onze producten zijn verkrijgbaar bij verschillende dealers verdeeld over Europa. We hebben dealers in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Finland.

  Bekijk dealers