Winter motorhandschoenen

Bij Gerbing’s Heated Clothing BV kan elke motorrijder terecht om de veiligheid en comfort te vergroten tijdens motorritjes de hele winter door. Al onze verwarmde motorhandschoenen zijn speciaal gemaakt om veilig en warm de winter door te komen. Als de temperatuur beneden de 5 graden komt zijn winter motorhandschoenen een geschenk uit de hemel. Als de kou toeslaat dan zijn het vaak de vingers die als eerste te lijden hebben. Hiervoor heeft Gerbing een aantal winter motorhandschoenen ontwikkeld.

De meest uitgebreide handschoenen zijn de XR12 en de XRS12. Dit zijn twee typen winter motorhandschoenen die voorzien zijn van knokkelbescherming. Deze handschoenen zijn ook gecertificeerd volgens de EU regelgeving. Daarbij hebben wij voor de dames de W12 handschoenen. Ook dit type is voorzien van knokkelbescherming en is CE gecertificeerd als beschermende handschoen voor motorrijders net als de XR12 en de XRS12. Voor de tourrider heeft Gerbing de T12 verwarmde winter motorhandschoenen. Deze hebben geen knokkelbescherming maar hebben extra protectie bij de handpalm. Voor de motorrijder die winter motorhandschoenen zoekt zonder allemaal poespas hebben wij nog de G12. Deze handschoen is heel basic en heeft extra bescherming in de handpalm door middel van gel.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op

Al deze handschoenen zijn 12 volt en kunnen rechtstreeks aangesloten worden op een 12 volt accu van de motor. Dit gebeurt met behulp van een accukabel die rechtstreeks op de accu wordt aangesloten. Een lange Y-kabel met ingebouwde temperatuurregelaar (12 volt junior controller)gaat door de mouwen en wordt op de handschoenen aangesloten. Het ander uiteinde wordt op de accukabel aangesloten.

Tevens is het mogelijk om de typen T12, W12 en XR12 aan te sluiten op kleine 12 volt batterijen die in de schacht geplaatst worden. Voor korte ritten is dit handig.

Om de collectie winter motorhandschoenen compleet te maken heeft Gerbing ook nog de XR7 verwarmde motorhandschoen. Deze handschoen is het nieuwste model en deze werkt op kleine 7 volt batterijen die in de schacht geplaatst worden. De XR7 handschoenen kunnen ook op een 12 volt accu aangesloten worden met behulp van een accukabel en een 7 volt junior controller.