skip to Main Content

B12V-8000 batterij

Krachtige oplaadbare 12V 8A Lithium-Ion batterij, ondersteund met microprocessor techniek. De 8A Lithium Polymer 12V batterij is de meest krachtige batterij in ons assortiment en wordt geleverd met een lader en een draagtas. De accu weegt slechts 600 gram, is erg smal en kan stroom leveren aan alle 12V verwarmde producten van Gerbing.

U kunt hiermee dus zelfs  onze verwarmde jas of verwarmde sokken mee voorzien van stroom. De 8 Ampèrebatterij is eigenlijk de enige batterij die de verwarmde jas kan voeden. Immers: de jas verbruikt op vol vermogen 6,5Am terwijl de batterij een inhoud heeft van 8A. Dat wil zeggen dat de batterij in 5 kwartier leeg is bij gebruik op vol vermogen. De batterij heeft een ingebouwde temperatuurregelaar met 3 warmtestanden en een indicator die aangeeft hoe vol de batterij is. De lader laadt de batterij in ongeveer 5 uur en we garanderen minimaal 500 oplaadcycli.

Wordt geleverd met lader, verstelbare riem en neopreen tasje om de batterij in op te bergen terwijl u deze gebruikt. Bij het aansluiten van 12 volt verwarmde handschoenen of 12 volt verwarmde sokken dient u gebruik te maken van een standaard Y-kabel. De 12 volt verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een Junior Controller (Y-kabel met ingebouwde temperatuurregelaar) maar deze werken niet op een B12V-5200 of een B12V-8000 batterij. Het is ook niet mogelijk om een enkele temperatuurregelaar of een dubbele temperatuurregelaar te plaatsen tussen verwarmde producten van Gerbing en één van deze twee typen batterijen.

Specificaties

Output 12V DC
Voeding 8A
Gewicht 600 gram

Kenmerken

 • G12 verwarmde handschoenen.
 • T-12 hybride verwarmbare handschoenen.
 • TEX-12 verwarmde binnenhandschoenen.
 • L-12 elektrische verwarmbare textielhandschoenen.
 • XR-12 hybride electrische verwarmende handschoenen.
 • 12 volt elektrische verwarmde sokken.
 • 12 volt elektrische verwarmde binnen jas.
 • 12 volt elektrische verwarmende binnenbroek.
 • 12 volt verwarmde sportbroek.

Let op

 • Deze batterij kan niet worden gebruikt in combinatie met een Junior Controller of een enkele of dubbele temperatuurregelaar.
 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
B12V-8000KIT

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.