10AH BATTERIJ

Krachtige oplaadbare lithium-ionbatterij van 10 ampère, met microprocessortechnologie. De 10 Ampère lithium-polymeerbatterij is de krachtigste batterij in onze reeks batterijen. Bij deze batterij is een riem en oplader inbegrepen. De batterij weegt slechts 600 gram, is erg klein en kan al onze verwarmde producten van Gerbing voeden.

De batterij laadt in ongeveer 5 uur op en is gegarandeerd voor ongeveer vijfhonderd laadcycli. Net als alle andere Li-Po-batterijen van Gebring heeft deze 10 Ah-batterij geen geheugeneffect in de batterij. Je kunt het altijd opladen, je hoeft het niet helemaal leeg te tekenen. We raden u aan om deze zoveel mogelijk op te laden, omdat hierdoor de batterij in de best mogelijke staat blijft. Zorg ervoor dat u de batterij altijd 25% opgeladen houdt, omdat hierdoor de levensduur van de batterij langer wordt.

De batterij werkt alleen wanneer deze is aangesloten op een verwarmd product. Als u de stekker van het verwarmde kledingstuk in de batterij steekt, kunt u de knop + ongeveer 2 seconden ingedrukt houden. U ziet dan het cijfer 3, wat betekent dat dit het uitgangsvermogen van de batterij is. Met de knop – kunt u het uitgangsvermogen verlagen naar 2 of 1, om het verwarmde kledingstuk minder warm te maken. Hoe lager de instelling, hoe langer de batterijduur. Na een paar seconden veranderen de cijfers in 1-9 om aan te geven hoeveel stroom er nog in de batterij zit.

Het handige deel van de 8 Ah-batterij is dat deze wordt geleverd met een mooie afstandsbediening, zodat je de batterij niet uit de riem hoeft te halen om de warmte aan te passen. Je kunt jezelf opwarmen met een druk op de knop!

Specificaties

Bron 12V DC
Voeding 2Ah / 27 Watt plek
Gewicht 600 gram

GEBRUIK

De batterij kan worden gebruikt voor de volgende verwarmde producten:

  • XR Hybrid Heated Gloves
  • OT Heated Glove Liners
  • Electric Heated Socks
  • Heated Jacket Liner
  • Heated Trouser Liner

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op