5Ah batterij

De 5 en 9 Ampère Lithium Polymer batterijn wegen slechts 270-350 gram en leveren stroom voor de Gerbing’s verwarmbare kleding die niet meer verbruiken dan 77 Watt (6,5 Ampère). De batterij kit wordt geleverd inclusief een lader en een neopreen tasje met verstelbare riem. De nieuwste versie van deze oplaadbare batterij heeft een USB poort waarop u uw navigatiesysteem, iPhone, iPod, smartphone, etc. kunt aansluiten.

De lader van de 5Ah en de 9Ah batterij laadt de batterij in ongeveer 5 uur en kan honderden keren opgeladen worden.

Om de verwarmde handschoenen aan te sluiten op deze batterij heeft u een Y-kabel nodig. Bij de verwarmde sokken wordt deze Y-kabel standaard bijgeleverd. Bij de motorhandschoenen worfdt de Y-kabel ook standaard bijgeleverd. Bij onze outdoor handschoenen echter niet aangezien deze over het algemeen gebruikt worden met batterijen die in de pocket van de handschoenen geplaatst worden.

De 5Ah en de 9Ah KIT worden standaard geleverd met een handig heuptasje. Dit tasje is voorzien van een riem waarmee het tasje rond de middel gedragen kan worden en met behulp van een velcro sluiting kunt u eenvoudig de batterij in het tasje plaatsen.

Specificaties

Bron 12V DC
Voeding 5.2A
Gewicht 270 gram
Dimensies 90 x 76 x 25 mm

LET OP

  • Deze batterijen hebben geen temperatuurregelaar ingebouwd dus voor gebruik in combinatie met een verwarmde jas, broek of sokken heeft u de Gerbing temperatuurregelaar nodig.
  • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
  • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op