Verwarmde binnenjas

Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent dat je 10% minder reactievermogen hebt? Conclusie: het plezier in het motorrijden en het veilig deelnemen aan het verkeer wordt een stuk minder.

De  draag je onder je gewone motorjas, waardoor kou geen vat op je kan krijgen. Verwarmingselementen op borst, rug, in de kraag en in mouwen zorgen ervoor dat vitale organen aangenaam warm blijven.

Daardoor stroomt het bloed naar alle uiteinden van het lichaam waardoor handen, met name vingers en voeten lekker warm blijven. Dankzij die verwarmde binnenjas van Gerbing blijf je scherp, reageer je sneller in het verkeer.

Daarbij heb je het ook nog eens aangenaam warm. De elektrische verwarmde binnenjas is licht van gewicht en kan tot een pakketje worden opgerold. Ze zijn dus makkelijk mee te nemen zodat je altijd goed voorbereid op pad kan gaan.

Aan de mouwen van de elektrisch verwarmde binnenjas zitten pluggen waarop u uw elektrische verwarmbare handschoenen kunt aansluiten. Aan de onderkant van de jas zitten pluggen waarop de verwarmde broek en/of verwarmde sokken van Gerbing aangesloten kunnen worden. Er gaat altijd maar 1 kabel naar uw accu toe, ongeacht hoeveel producten u aanschaft.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 6,5 A
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S  – XXL

Kenmerken

 • Teflon® gecoate, wind-werende, zachte nylon voering.
 • Water werende en duurzame Thinsulate® isolatie materiaal.
 • Binnen- en buitenzakken.
 • Zijdezachte micro denier kraag.
 • Makkelijk passend patroon, voor comfortabel en eenvoudig dragen onder de normale kleding.
 • Handschoenplug kan gemakkelijk worden opgeborgen, indien niet in gebruik.
 • Dubbele aansluiting zodat de jas apart van de handschoenen aangesloten kunnen worden Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
 • Wordt standaard geleverd met een accukabel.
 • Temperatuurregelaar is optioneel. Gebruikt men alleen de verwarmde jas dan is een enkele temperatuurregelaar aan te raden. Gebruikt men meerdere producten van Gerbibg dan adviseren wij een dubbele temperatuuregelaar.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 12 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
Verwarmde binnenjas

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.