Verwarmde binnenbroek

Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent dat je 10% minder reactievermogen hebt? Conclusie: het plezier in het motorrijden en het veilig deelnemen aan het verkeer wordt een stuk minder.

De elektrisch verwarmde binnenbroek draag je onder je gewone (motor)broek, waardoor kou geen enkele kans meer krijgt. Verwarmingselementen in de voorkant van de broekspijp zorgen ervoor dat het bloed naar alle uiteinden van het lichaam stroomt waardoor handen, vingers en voeten lekker warm blijven.

Aan het uiteinde van elke broekspijp zit een plug waarmee u verwarmde sokken kunt aansluiten. Aan de bovenkant van de elektrische verwarmde binnenbroek van Gerbing zit een stekker die u op uw verwarmde jas kunt aansluiten of rechtstreeks op de accu. Deze verwarmde broek van Gerbing heeft in elke broekspijp een rits van heup tot onderkant broekspijp zodat u de broek over uw schoenen aan kunt trekken.

Dankzij die elektrische verwarmende binnenbroek blijf je scherp, reageer je sneller in het verkeer. Daarbij heb je het ook nog eens aangenaam warm. De verwarmbare binnenbroeken van Gerbing zijn licht van gewicht en kunnen tot een pakketje worden opgerold. Ze zijn dus makkelijk mee te nemen zodat je altijd goed voorbereid op pad kan gaan.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 3.5A
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S – XXL

KENMERKEN

  • Water werende duurzame Thinsulate® isolatie.
  • Teflon® gecoate, wind-werende, zachte nylon voering.
  • 70 cm lange ritsen voor gemakkelijk instappen met laarzen en verwarmde inlegzolen aan.
  • 4 elementen in de broek voor volledige verwarming van onderlichaam en benen.
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.

LET OP

  • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
  • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 12 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
  • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op