Xtreme Ladies Gloves

Nieuw in het assortiment van Gerbing zijn de Xtreme Ladies Gloves voor op de motor. Speciaal ontworpen voor de smallere dameshanden want ook dames willen veilig rijden onder koudere omstandigheden. Zij behoren tot onze toplijn en een van onze heetste motorhandschoenen tot nu toe, ook voor toerders en doorrijders. en verwarmt hand en vingers.

In een recente review schreef Mike Armitage van BIKE Magazine over onze Xtreme verwarmende motorhandschoenen: “Ride all Winter? Dan heb je deze nodig! – Geen enkele andere handschoen is zo warm.”

De Xtreme Ladies Gloves verwarmde dameshandschoenen hebben een mooie slanke snit. Ze zijn uitgevoerd in een stijlvol matzwart vol-aniline leer dat heerlijk aanvoelt. In de handpalm is een noppenprofiel geplaatst waardoor u een comfortabele en zekere grip op het motorstuur heeft tijdens het rijden. Aan de achterzijde van de manchet zit een rits die extra ruimte geeft. U kunt nu kiezen om de manchet over of onder de mouw van uw jas te dragen.

Het voedingssysteem is hybride: voor gebruik naar keuze van batterij of voertuigaccu. U heeft een handschoenleven lang garantie op de verwarmingselementen!

Specificaties

Verwarming MicrowirePro®
Bron 12V DC
Voeding 2Ah / 27 Watt plek
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C (gemiddeld)
Verkrijgbaar in maten XXS – XXXL

Kenmerken

 • Alle verwarmde handschoenen van Gerbing leveren infraroodwarmte over de volledige bovenkant van de hand en tussen uw vingers, tot aan de vingertoppen.
 • Ons gepatenteerde verwarmingssysteem is het warmste verwarmingssysteem ooit gefabriceerd in welke verwarmde handschoen dan ook.
 • De warmtestand regelt u per handschoen met de geïntegreerde drukknop, in drie standen die elk hun eigen kleur hebben.
 • De warmste stand is nu zo heet dat deze geblokkeerd wordt geleverd bij aankoop, voor uw veiligheid. U kunt deze stand zélf eenvoudig ontgrendelen als u daar behoefte aan heeft.
 • U heeft een handschoenleven lang garantie op de verwarmingselementen!
 • De binnenhandschoen van de Xtreme Ladies Gloves is gemaakt van heerlijk zacht polyfiber, zodat de verwarmde handschoenen heerlijk zacht aanvoelen en uw hand zacht omsluiten.
 • De Xtreme Ladies Gloves verwarmde handschoenen zijn water- en winddicht door een ademend membraan van Hipora®. Dit zorgt ervoor dat de verwarmde handschoenen uw handen drooghouden tijdens de meest extreme natte weersomstandigheden zoals regen, spray en mist.
 • De manchet van de Xtreme Ladies Gloves verwarmde handschoen heeft een vakje waarin de kleine draagbare batterij kan worden gestopt. Dat batterijvakje is aan de onderkant van de handschoen gemaakt, waardoor u de aanwezigheid van de batterij zo min mogelijk voelt. Het batterijvakje is door middel van een waterdichte rits af te sluiten.
 • Gerbing biedt hybride techniek voor de voeding van de motorhandschoenen. De meest stabiele en langste warmteafgifte van de verwarmde handschoenen heeft u bij aansluiting op de 12V accu van uw motor met ons kabelsetje. Dat kan ook via ons verwarmende jack dat ingebouwde pluggen voor de voeding naar de handschoenen heeft.
 • Op de vingertop van de wijsvinger van de Xtreme Ladies Gloves verwarmde handschoenen is er speciaal materiaal aangebracht, waardoor u uw touchscreenapparaat kan blijven bedienen.
 • De wijsvinger van de linkerhandschoen van de Xtreme Ladies Gloves verwarmde handschoen heeft een kleine, maar uiterst effectieve rubberen vizierwisser, zodat u overbodig water tijdens een regenrit van uw vizier kan vegen.

Gebruiksduur

Wat is mijn maat?

De maat van uw Gerbing handschoenen
Begin met het opmeten van de hand die u het meest gebruikt. Meet vervolgens op het breedste deel van de hand (exclusief de duim) de omtrek en noteer de maat in centimeters.

TIP: bij verwarmde handschoenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze bij gebruik niet te strak om het knokkelgebied zitten. Dit is om ‘hot spots’ te voorkomen. Daarom adviseren wij u de eerstvolgende grotere maat te kiezen als u tussen twee maten in valt.

Let op

 • De warmste stand is nu zo heet dat deze geblokkeerd wordt geleverd bij aankoop, voor uw veiligheid. U kunt deze stand zélf eenvoudig ontgrendelen als u daar behoefte aan heeft.
 • Lees altijd de instructies in de bijgeleverde handleiding voordat u de handschoenen gebruikt.
 • Gerbing biedt hybride techniek voor de voeding van de motorhandschoenen. De meest stabiele en langste warmteafgifte van de verwarmde handschoenen heeft u bij aansluiting op de 12V accu van uw motor met ons kabelsetje. Dat kan ook via ons verwarmende jack dat ingebouwde pluggen voor de voeding naar de handschoenen heeft.
 • Gebruik onze 12V batterij-set als u maximaal mobiel wilt zijn met maximale warmte.
 • Xtreme handschoenen werken ook op onze 7V batterij set maar dan is maximaal de middelste warmtestand haalbaar.
 • Vanzelfsprekend heeft ook de Xtreme Ladies verwarmde handschoenen een effectieve knokkelbescherming ter veiligheid bij eventuele ongevallen. Daarmee voldoet de Xtreme Ladies Gloves net als alle andere verwarmde motorhandschoenen aan de European Directive for
  Personal Protective Equipment (PPE): 89/686/CEE. EN 13594 :2015.
 • Als uw motor ook verwarmde handvatten heeft, zet die dan uit als u onze handschoenen aan zet. U heeft de handvatverwarming dan toch niet nodig. Ook zal de ademende laag in de handschoen het vocht dan beter naar buiten kunnen afvoeren.
 • Denk eraan dat u de Xtreme Ladies Gloves verwarmde handschoenen net als alle overige kledingstukken van Gerbing pas aansluit als u de motor of een ander voertuig dat u gebruikt heeft gestart. Ze voelen namelijk binnen een paar seconden al warm aan.
 • Gerbing motorhandschoenen mag u alleen met de hand wassen en daarna hangt u ze te drogen.
 • Bij verwarmde handschoenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er deze bij gebruik niet te strak om het knokkelgebied zitten. Dit is om ‘hot spots’ te voorkomen. Daarom adviseren wij u de volgende maat groter te nemen als u uitkomt tussen twee maten in.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op