Xtreme Urban

De Xtreme Urban verwarmde handschoenen zijn de klassiek ogende en luxe verwarmde motorhandschoenen uit het de toplijn van Gerbing motorhandschoen voor toerders en doorrijders, ook op korte ritten. Door een relatief korte manchet is deze verwarmde handschoen uitstekend geschikt om onder de mouwen van een motorjas te dragen. De warmste motorhandschoenen ooit die hand en vingers verwarmen.

In een recente review schreef Mike Armitage van BIKE Magazine over onze Xtreme verwarmende motorhandschoenen: “Ride all Winter? Dan heb je deze nodig! – Geen enkele andere handschoen is zo warm.”

De Xtreme Urban verwarmde handschoenen zijn gemaakt van 100% vol anilineleder. De handpalm vormt zich snel naar uw hand. Slank, stijlvol, zeer functioneel en licht, met discrete knokkelbescherming. Met polsbandje rond de pols, zodat ze goed blijven zitten.

Kortom: de Xtreme Urban verwarmde handschoen is een prima keuze voor ritten tijdens koude dagen. Het voedingssysteem is hybride: voor gebruik naar keuze van batterij of voertuigaccu. U heeft een handschoenleven lang garantie op de verwarmingselementen!

Specificaties

Verwarming MicrowirePro®
Bron 12V DC
Voeding 2Ah / 27 Watt plek
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C (gemiddeld)
Verkrijgbaar in maten XXS – XXXL

Kenmerken

 • Alle verwarmde handschoenen van Gerbing leveren infraroodwarmte over de volledige bovenkant van de hand en tussen uw vingers, tot aan de vingertoppen. Dit gepatenteerde verwarmingssysteem is het warmste verwarmingssysteem ooit gefabriceerd in welke verwarmde handschoen dan ook.
 • De warmtestand regelt u per handschoen met de geïntegreerde drukknop, in drie standen die elk hun eigen kleur hebben.
 • De warmste stand is nu zo heet dat deze geblokkeerd wordt geleverd bij aankoop. U kunt deze stand zélf eenvoudig ontgrendelen als u daar behoefte aan heeft.
 • Door de voorgevormde vingers hebben de Xtreme Urban verwarmde handschoenen een prima pasvorm en geven een fijne grip.
 • De binnenhandschoen van de Xtreme Urban is gemaakt van heerlijk zacht polyfiber, zodat de verwarmde handschoenen heerlijk zacht aanvoelen en uw hand zacht omsluiten.
 • De Xtreme Urban verwarmde handschoenen zijn water- en winddicht door een ademend membraan van Hipora®. Dit zorgt ervoor dat de verwarmde handschoenen uw handen drooghouden tijdens de meest extreme natte weersomstandigheden zoals regen, spray en mist.
 • U heeft een handschoenleven lang garantie op de verwarmingselementen!
 • Gerbing biedt hybride techniek voor de voeding van de motorhandschoenen. De meest stabiele en langste warmteafgifte van de verwarmde handschoenen heeft u bij aansluiting op de 12V accu van uw motor met ons kabelsetje. Dat kan ook via ons verwarmende jack dat ingebouwde pluggen voor de voeding naar de handschoenen heeft.
 • De middellange manchet van de Xtreme Urban verwarmde handschoen heeft een vakje waarin de kleine draagbare batterij kan worden gestopt. Dat batterijvakje is aan de onderkant van de handschoen gemaakt, waardoor u de aanwezigheid van de batterij zo min mogelijk voelt. Het batterijvakje is door middel van een waterdichte rits af te sluiten.
 • Op de vingertop van de wijsvinger van de Xtreme Urban verwarmde handschoenen is er speciaal materiaal aangebracht, waardoor u uw touchscreenapparaat kan blijven bedienen.
 • Op de wijsvinger van de linkerhandschoen van de Xtreme Urban verwarmde handschoen zit een klein, maar uiterst effectief rubberen vizierwisser, zodat u overbodig water tijdens een regenrit van uw vizier kan vegen.

Gebruiksduur

Wat is mijn maat?

De maat van uw Gerbing handschoenen
Begin met het opmeten van de hand die u het meest gebruikt. Meet vervolgens op het breedste deel van de hand (exclusief de duim) de omtrek en noteer de maat in centimeters.

TIP: bij verwarmde handschoenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze bij gebruik niet te strak om het knokkelgebied zitten. Dit is om ‘hot spots’ te voorkomen. Daarom adviseren wij u de eerstvolgende grotere maat te kiezen als u tussen twee maten in valt.

Let op

 • De warmste stand wordt nu zo heet dat deze is geblokkeerd bij aankoop, voor uw veiligheid. U kunt deze stand zélf eenvoudig ontgrendelen als u daar behoefte aan heeft.
 • Lees altijd de instructies in de bijgeleverde handleiding voordat u de handschoenen gebruikt.
 • Gebruik onze 12V batterij-set als u maximaal mobiel wilt zijn met maximale warmte.
 • De Xtreme handschoenen werken ook op onze 7V batterij-set maar dan is maximaal de middelste warmtestand haalbaar.
 • De knokkelbescherming is keurig verwerkt onder het leer, zodat het niet te opzichtig is. Met deze bescherming voldoen de Xtreme Urban verwarmde handschoenen aan de European Directive for Personal Protective Equipment (PPE): 89/686/CEE. EN 13594 :2015.
 • Als uw motor ook verwarmde handvatten heeft, zet die dan uit als u onze handschoenen aan zet. U heeft de handvatverwarming dan toch niet nodig. Ook zal de ademende laag in de handschoen het vocht dan beter naar buiten kunnen afvoeren.
 • Bij verwarmde handschoenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er deze bij gebruik niet te strak om het knokkelgebied zitten om ‘hot spots’ te voorkomen. Daarom adviseren wij u de volgende maat groter te nemen als u uitkomt tussen twee maten in.
 • Denk eraan dat u de Xtreme XR Evo verwarmde handschoenen net als alle overige kledingstukken van Gerbing pas aansluit als u de motor of een ander voertuig dat u gebruikt heeft gestart. Ze voelen namelijk binnen een paar seconden al warm aan.
 • Gerbing motorhandschoenen mag u alleen met de hand wassen en daarna hangt u ze te drogen.
 • Bij verwarmde handschoenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er deze bij gebruik niet te strak om het knokkelgebied zitten. Dit is om ‘hot spots’ te voorkomen. Daarom adviseren wij u de volgende maat groter te nemen als u uitkomt tussen twee maten in.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op