De wereldleider met betrekking tot electrisch verwarmde kleding is op een missie; het beste paar verwarmde handschoenen maken die zijn weerga niet kent. Hoe willen zij dat bereiken? Wel, zij vragen ervaren rijders om haar nieuwste prototype van de populaire XR-12 verwarmde handschoenen te testen voor dat dit type gelanceerd wordt in de winter van 2019/2020.

Wat zal anders zijn in tegenstelling tot de huidige XR-12?

De opvolger van de meervoudig prijzenwinnende XR-12 verwarmde handschoenen zal een geintegreerde warmteregelaar hebben op de manchet van de handschoen. De verwarmde handschoenen zullen dus hybride zijn; zodat ze óf aangesloten kunnen worden op een krachtige 2 Ampere batterij of met een normale Y-kabel op de motoraccu.

Aangesloten op de draagbare batterij, zullen de verwarmde handschoenen uw handen warm houden voor 2 uur op de hoogste (rood) stand, 3,5 uur op de middelste (oranje) stand en tot maar liefst 5 uur op de laagste (groene) stand. De draagbare batterijen kunnen veilig opgeborgen worden in een speciaal vakje op de bovenkant van de manchet van de verwarmde handschoenen.

Indien u onbeperte warmte wilt, kunt u eenvoudig de verwarmde handschoenen aansluiten op de batterijkabel. Door middel van een standaard Y-kabel die door de mouwen van de jas gaat, kunt u de handschoenen aansluiten.

Zullen de materialen en de stijl van de handschoenen veranderen?

Net als de huidige XR-12, zal de nieuwe versie ook de knokkelbescherming voor extra veiligheid behouden. De huidige vizierwisser zal uiteraard niet ontbreken op het nieuwe model.. De verwarmde handschoenen zijn gemaakt van extreem soepel 0,6mm drum dyed vol-aline runderleder. Een wind- en waterdicht membraan zorgt er met zekerheid voor dat uw handen droog blijven als het regent. En u kunt er van overtuigd zijn dat de intelligente Microwire® verwarmingstechnologie, welke de kern is van alle Gerbing producten hetzelfde zal blijven.

De testfase is in volle gang en daarom hebben wij geen nieuwe testrijders meer nodig!