SPLITTER

De Gerbing splitter is een accessoire die in eerste instantie ontwikkeld is voor onze Gerbing elektrisch verwarmde sokken en verwarmde handschoenen op 12 volt. Wanneer u de elektrisch verwarmde handschoenen en verwarmde sokken tegelijkertijd wilt gebruiken met slechts 1 aansluiting op de (motor)accu.

De Gerbing splitter maakt het mogelijk om 2 producten op 1 accukabel aan te sluiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel elektrisch verwarmde sokken als elektrisch verwarmde handschoenen op de splitter aan te sluiten, zodat er slechts één aansluiting naar de accu is. Alleen de Gerbing elektrisch verwarmde producten kunnen aangesloten worden op de splitter. Als u de splitter gebruikt om sokken, jas of een broek aan te sluiten dan adviseren wij altijd een temperatuurregelaar te gebruiken.

Onze elektrisch verwarmde handschoenen en sokken zullen naarmate de buitentemperatuur toeneemt steeds warmer worden en warmer voelen. Met een temperatuurregelaar kunt u de warmte zelf bepalen. In al onze handschoenen zit al een temperatuurregelaar ingebouwd. Met behulp van een push button op de verwarmde handschoenen is de gewenste temperatuur in te stellen.

De splitter heeft u ook nodig als u een combinatie heeft van een verwarmde jas en verwarmde handschoenen. De handschoenen kunnen aangesloten worden op mouwpluggen van de jas maar in de jas lopen twee aparte leidingen (één voor de binnenjas en één voor de handschoenen) waardoor een splitter noodzakelijk is om beide leidingen van stroom te voorzien.

Maakt u met deze combinatie gebruik van de nieuwe temperatuurregelaar (PDTC) dan heeft u geen splitter nodig.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op