Lange Y-kabel

De Gerbing lange Y- kabel is een accessoire die speciaal ontwikkeld is om de Gerbing verwarmde handschoenen en de Gerbing verwarmde sokken van stroom te voorzien.

Deze Y-kabel wordt standaard geleverd bij alle verwarmde motorhandschoenen. Dit zijn de XR, XRL, GT en de XRW handschoenen. Bij alle outdoor handschoenen zit deze niet standaard erbij. Het is wel mogelijk om de Y-kabel te gebruiken in combinatie met een accukabel om de handschoenen aan te sluiten op een accu van een voertuig.

KENMERKEN

De Y-kabel voor de handschoenen:

  • De Gerbing verwarmde motorhandschoenen worden standaard geleverd met een Y-kabel en een accu-aansluitkabel. Met deze tweedelige set kan men de handschoenen aansluiten op de accu van een motorvoertuig.

De lange Y- kabel voor de verwarmde sokken:

  • De Gerbing verwarmde sokken worden standaard geleverd met een lange Y- kabel en een accu-aansluitkabel. Met deze tweedelige set kan men de sokken aansluiten op de accu van een motorvoertuig. Wanneer men de temperatuur wil regelen heeft u nog een temperatuurregelaar (TCDP) nodig.
  • Wanneer men outdooractiviteiten wil ondernemen dan kan men de verwarmde sokken op een batterijkit 5Ah of 9Ah batterij aansluiten.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op