Gerbing is weer aanwezig op de Intermot in Keulen als aftrap van het nieuwe seizoen.

Woensdag 1 Oktober gaat de tweejaarlijkse grootste motorbeurs van Europa weer van start. Namelijk de Intermot in Keulen. Natuurlijk is Gerbing weer present in hal 6, standnummer 009. Ook dit jaar zal u op onze stand een warm welkom worden geheten door een vlammende Ghostrider.

Op de beurs staan wij natuurlijk weer met een breed scala aan elektrisch verwarmde motorkleding. Zo zullen de hybride verwarmde handschoenen als de T-12 en de XR-12 een prominente plaats hebben. Deze 12 volt verwarmde motorhandschoenen zijn specifiek gemaakt voor de veeleisende en doorrijdende motorrijder. Daarnaast maakt de G-12 de volledige verwarmde motorhandschoenen collectie compleet.

Ook zal de vernieuwde soft shell verwarmde jas niet op de stand ontbreken. De verwarmde broek die aan de jas kan worden aangesloten is ook te bekijken. En daarnaast zijn wij trots dat wij het publiek de verwarmde sportbroek kunnen laten zien. Wij nemen de verwarmde trainingsbroek mee die TeamNL in Sotchi op de ontzettend succesvolle Olympische Spelen heeft gebruikt.

In tegenstelling tot andere jaren nemen wij deze beurs ook het volledige 7 volt assortiment mee. Dus alle 7 volt verwarmde handschoenen zullen hun eigen plek krijgen. Vooral de O-7 nubucklederen verwarmde handschoen is natuurlijk prima te gebruiken op een (motor)scooter. Nieuw is dat Gerbing een 7 volt junior controller heeft ontwikkeld. Dat wil zeggen dat alle 7 volt verwarmde handschoenen kunnen worden aangesloten op een accu van een (motor)voertuig. Op deze manier kunnen de 7 volt vrijetijdshandschoenen continue warmte afgeven.

Als u toch op de stand bent, bekijk dan tevens onze doorontwikkelde 7 volt jas die met de afritsbare mouwen tot een vest te maken is.

Het koffieapparaat met verse koffiebonen staat klaar: vergeet niet een bakje koffie mee te drinken als u zin heeft. Tot ziens in op standnr.: 6.009