ACCUKABEL

De Gerbing accu- aansluitkabel is een accessoire die speciaal is ontwikkeld om onze Gerbing elektrische verwarmde kleding aan te sluiten op de accu van een motorvoertuig. De accu-aansluitkabel wordt standaard geleverd bij alle verwarmde kleding en verwarmde motorhandschoenen. U sluit de accu- aansluitkabel met de negatieve (-) en positieve (+) pool aan op de accu van het motorvoertuig en u sluit de verwarmde kleding direct aan op de plug van de accu- aansluitkabel.

Bij het gebruik van meerdere producten kunt u een Gerbing splitter of temperatuurregelaar tussen de accu- aansluitkabel en de verwarmde kleding plaatsen. Wanneer u de product(en) niet aansluit kan de accu- aansluitkabel blijven zitten, want op de plug zit een afdekdop om vuil en vocht te voorkomen. Let op dat u de afdekdop gebruikt als u de accukabel niet gebruikt. Dit om corrosie van het positieve deel van de plug te voorkomen. Een handige tip hiervoor is wellicht ook om ’s zomers de zekering uit de accukabel te halen, zodat er geen spanning op de plug staat.

De Gerbing accu- aansluitkabel is 80 centimeter lang en desgewenst hebben wij ook nog een verlengkabel in ons assortiment. De accu- aansluitkabel heeft tevens een ingebouwde zekeringshouder. Mocht u geen zekering plaatsen dan kunt u de zekeringshouder afsluiten met een afdekdop om vuil en vocht te voorkomen. Op de Gerbing accu- aansluitkabel kunt u alle verwarmde producten aansluiten en daarom leveren wij ook 6 verschillende zekeringen mee. Zo kunt u altijd de juiste zekering en product(en) afstemmen op het juiste aantal ampères.

KENMERKEN

Onze elektrisch verwarmde kleding gebruiken de volgende ampères:

  • Verwarmde Handschoenen: 2.2A per paar
  • Verwarmde Sokken: 2.2A per paar
  • Verwarmde Jas: 6.5A per jas
  • Verwarmde Broek: 4A per broek

GEBRUIKSDUUR

Op de onderkant van de zekeringen staat het aantal ampère vermeld:

Violet: 3A
Geelbruin: 5A
Bruin: 7,5A
Rood: 10A
Blauw: 15A
Geel: 20A

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u nog wat meer informatie over een bepaald product?

Neem contact op