V7 verwarmde sok

Niets is leuk om te doen als je het koud hebt. Zeker koude handen en voeten kunnen de pret drukken. Mensen kunnen al kiezen uit onze uitgebreide collectie 7 volt handschoenen maar nu hebben we ook eindelijk iets om de voeten ook te verwennen. De verwarmde sokken van Gerbing’s zijn gemaakt van een ademende stretchmateriaal die je comfortabele warmte bieden bij koud weer. Allereerst zijn ze extra lang en lopen ze tot over de kuiten. Hierdoor maakt het niet uit of je een lange of korte laars draagt.

Ten tweede zijn deze verwarmde kousen speciaal uitgemeten voor de rechter- en linker voet, waardoor ze zicht beter om de voet sluiten voor extra warmte. Net als onze 7 volt verwarmde handschoenen en 12 volt verwarmde handschoenen zijn de Gerbing elektrische verwarmde sokken voorzien van een Mircowire verwarmingssysteem, die zo geïntegreerd is dat je hem niet voelt zitten. En doordat de warmte aan de onderkant van de voeten wordt uitgestraald zal je geen last meer hebben van koude voeten.

Voor voertuigen met een lagere snelheid maar met een vaste 12 volt accu zoals brommers en scooters kunt u wel de 7 volt verwarmde sokken gebruiken. Hiervoor hebben wij een 7 volt junior controller ontwikkeld zodat de sokken rechtstreeks op de accukabel kunnen worden aangesloten.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 7V DC
Voeding 1.A / 7 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S  – XXL

Kenmerken

  • Verkrijgbaar in een rood/zwart combinatie.
  • Brede elastische band.
  • Gemaakt van 4-way stretch stof.
  • Inclusief twee oplaadbare 7V lithium batterijen en een dubbele lader. De batterijen zijn voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar. Deze worden geplaatst in speciaal ontworpen kuitbandjes..

Let op

  • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
  • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 12 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
  • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
  • Dit product is niet ontworpen voor gebruik op een motorfietsen. Gebruik hiervoor de 12V verwarmde sokken. 
verwarmde sokken

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.