12volt verwarmde sok

Eindelijk een oplossing voor koude voeten. De verwarmde sokken van Gerbing zorgen ervoor dat je weer comfortabel en veilig de weg op kan. De verwarming aan zowel de onderkant van de voet als de wreef zorgt ervoor dat de voeten weer lekker warm zijn.

De verwarmde sokken zijn uiteraard ook te gebruiken voor andere activiteiten dankzij onze draagbare batterijen die standaard geleverd worden met een heuptasje om ze in op te bergen. De B12V-5200 en de B12V-8000 zijn twee typen die gebruikt kunnen worden voor onze 12 volt verwarmde produkten.

De temperatuur van de sokken is te regelen met behulp van een enkele regelaar die tussen de accuaansluitkabel en de lange Y-kabel geplaatst kan worden. De B12V-5200 en de B12V-8000 zijn beide voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar dus dan is een enkele regelaar niet nodig. Als u de verwarmde sokken in combinatie met ander producten zoals de verwarmde handschoenen gebruikt dan heeft u een splitter of een dubbele temperatuurregelaar nodig.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 1.4A / paar
Watt 16,8W / paar
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S  – XXL

Kenmerken

  • De verwarmde sokken worden rechtstreeks aangesloten op de accu van het voertuig.
  • Gerbing geeft een levenslange garantie op de verwarming.
  • De verwarmde sokken verwarmen de onderkant van de voet en de wreef.
  • De 12 volt verwarmde sokken zijn inclusief een lange Y-kabel en een accukabel.
  • Door het extreem dunne warmtedraad is het draad niet voelbaar.

Let op

  • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
  • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 12 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
  • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
  • Een junior controller is niet aan te sluiten op de Gerbing verwarmde sokken.
verwarmde sokken

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.