Textielen verwarmde handschoenen

De TEX-12 verwarmde handschoenen hebben een geweldige pasvorm. De 12 volt textielen verwarmde handschoenen zijn dikker dan de L-12 die vergelijkbaar is in deze 12 volt verwarmde handschoenen lijn en zijn daardoor voorzien van wat extra verstevigingen. Dat maakt deze handschoenen uitermate geschikt voor op de scooter, brommer of quad.

Door de geweldige pasvorm heet u met de textielen verwarmde handschoenen goed contact met het stuur. Uiteraard zijn de TEX-12 verwarmde handschoenen prima te gebruiken bij andere outdoor-activiteiten waarbij u last heeft van de winterse elementen.

In de praktijk worden deze textielen verwarmde handschoenen gebruikt bij lage snelheden. Doordat ze zo dun zijn (minder thinsulate voor de isolatie), zijn ze absoluut niet geschikt voor gebruik op de motor of trike. Dus een visser, ultra-light-vlieger of een quad-rijder zal er veel plezier aan beleven. Vaak worden deze verwarmde handschoenen gebruikt in combinatie met onze 12 volt verwarmde sokken. Hiervoor heeft u dan onze splitter nodig, zodat de hanschoenen samen met de sokken kunt aansluiten op 1 energiebron (een batterij uit onze 12 volt collectie, of door middel van een accu-aansluitkabel op een accu van een voertuig). Vergeet niet dat de meegeleverde junior controller niet zal werken als deze is aangesloten op een van onze Li-Po batterijen. Dit omdat de junior controller een CPU ingebouwd heeft die 100% zwakstroom nodig heeft. Doordat onze li-po batterijen ook een CPU ingebouwd heeft, zal het conflicten geven.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2.2A / 27 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten XXS – XXXL

Kenmerken

  • De elektrische verwarmde TEX12 handschoenen zijn waterdicht door middel van een winddicht maar toch nog ademend membraam.
  • Deze verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een accukabel en een junior controller.
  • De textielen verwarmde handschoenen kunnen direct aangesloten worden op de accu van het desbetreffende voertuig maar kunnen ook gebruikt worden met een B12V-5200 of een B12V-8000 batterij. Hiervoor heeft u echter een normale y-kabel nodig
  • De TEX-12 verwarmde handschoenen worden standaard geleverd met een accuaansluitkabel en een junior controller.

Gebruiksduur

Power Level Junior Controller

red 100%
orange 75%
green 50%
blue 25%

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven, en vul uw handafmeting hier in: centimeters.

Vul uw afmetingen in.

Let op

  • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
  • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 12 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
  • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
  • In combinatie met een optionele batterij kan de standaard bijgeleverde Junior Controller niet gebruikt worden. Men dient dan een lange Y-kabel te aan te schaffen.
  • De verwarmde motorhandschoenen kunnen direct aangesloten worden op de accu van het desbetreffende voertuig maar kunnen ook gebruikt worden met een B12V-5200 KIT of een B12V-8000 KIT.

Video

textielen verwarmde handschoenen

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.