Soft Shell jas

Een Gerbing rijder is een veilige rijder! Nadat Gerbing de motorrijder veilig en comfortabel heeft aangekleed met behulp van heerlijke verwarmde 12 volt handschoenen, 12 volt verwarmde jassen, verwarmde broeken en 12 volt verwarmde sokken is het nu de beurt aan degene die niet op de motor zit. Alle mensen die last hebben van de kou bij verscheidene outdooractiviteiten of werkzaamheden in een koude omgeving kunnen nu opgelucht ademhalen. Met de nieuwe 7 volt verwarmde jas van Gerbing kun je gerust de strijd aangaan met de kou.

Dankzij verwarmingselementen in de borst, rug en kraag voorkom je dat vitale organen koud worden en ook dat je handen en voeten minder koud worden. Hierdoor kun je veel meer genieten van allerlei activiteiten zoals wandelen, fietsen, golfen, vissen of tijdens het bijwonen van evenementen of sportwedstrijden. Ook werken in koelcellen wordt met deze verwarmde jas een stuk aangenamer. De 7 volt verwarmde jas is qua model en materiaal identiek aan onze 12 volt verwarmde binnenjas.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 7V DC
Voeding 2,2A / 15,4 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten XS  – XXL

Kenmerken

 • Inclusief twee batterijen en dubbele lader (B7V-2500 KIT).
 • De batterijen hebben een ingebouwde temperatuurregelaar met vier verschillende standen.
 • De batterijen kunnen honderden keren opgeladen worden.
 • Het verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart
 • De jas is gemaakt van soft shell materiaal
 • Maat XXS tot en met XXXL

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 7 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 7 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
Soft shell jas vest

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.