S-7 (Push Button) verwarmde skihandschoen

De S-7 verwarmde skihandschoen is een multifunctionele handschoen die gebruikt kan worden voor skieën, fietsen, wandelen en andere activiteiten waarbij warme handen geen overbodige luxe zijn. In tegenstelling tot de O-7 verwarmde handschoenen en de H-7 verwarmde handschoenen zijn de S-7 handschoenen gemaakt van textiel. De O-7 handschoenen en de H-7 handschoenen zijn gemaakt van leer.

De S-7 verwarmde skihandschoen verwarmt de bovenkant, vingers, rondom de duim maar ook de handpalm waardoor u kunt genieten van extra warmte.

Sinds kort heeft Gerbing een 7 volt junior controller. Met deze controller is het mogelijk om 7 volt handschoenen aan te sluiten op een 12 volt accukabel die verbonden is met een accu van een voertuig zoals bijvoorbeeld een motor, brommer of quad. Deze junior controller zet 12 volt om naar 7 volt waardoor je continue stroom hebt en dus geen batterijen nodig hebt. Deze 7 volt junior controller werkt net als de Gerbing 12 volt junior controller die standaard geleverd wordt bij al onze 12 volt verwarmde handschoenen. De 7 volt junior controller wordt aangeboden als accessoire en is dus apart te bestellen.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2.2A / 15.4 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten XXS – XXL

Kenmerken

 • Aangestuurd door een geïntegreerde (meegeleverde) krachtige oplaadbare 7.4 V Lithium batterij, ondersteund met microprocessor techniek
 • Unieke Microwire® technologie voor een veel betere warmteoverdracht dan andere warme skihandschoenen.
 • Aquatex waterdicht, ademend membraan.
 • Thinsulate® isolatie voor extra warmte.
 • Verstelbare polssluiting.
 • Sluit perfect aan om de hand.
 • Soft Tricot voering.
 • De elektrisch verwarmde skihandschoenen verwarmen de volledige vingers en de rug van de hand.
 • 7 volt batterij KIT (B7V-2200KIT of B7V-3400KIT) dient apart besteld te worden.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.

Gebruiksduur

100% 2 uur
75% 3 uur
50% 5 uur
25% 10 uur

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven, en vul uw handafmeting hier in: centimeters.

Vul uw afmetingen in.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 7 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 7 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
S-7-heated-gloves

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.