W-12 verwarmde dameshandschoenen

Eindelijk is het zover: Gerbing heeft een verwarmde dameshandschoen. De elektrisch verwarmde W-12 dameshandschoenen voor de vrouwelijke motorrijders zijn de maten S-XL speciaal ontworpen voor de smallere dameshanden. Een opbergvakje in de manchet van de verwarmde handschoen, maakt het mogelijk om de (dames)handschoenen zowel aan te sluiten op de accu van de motor, als aan te sluiten met de draagbare 12 volt batterijen.

De W-12 verwarmde dameshandschoenen die te gebruiken zijn voor op de motor zijn de eerste in de collectie van hybride handschoenen die het vakje voor de batterijen niet aan de bovenkant van de pols heeft maar aan de onderkant. Dit in tegenstelling tot de T-12 en de XR-12 waar de batterijen in de bovenkant van de verwarmde handschoenen. worden ingestoken. De verwarmde handschoen heeft tevens een knokkelprotectie (Thermoplastic Plyurethane) voor extra veiligheid tijdens bij het motorrijden.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2.2A / 27 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S – XL

Kenmerken

 • Waterdicht/winddicht en een ademende Aquatext® membraan voor bescherming tegen water en wind.
 • Verstelbare polsband voor perfecte pasvorm.
 • Het verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van het Nederlandse octrooi op de verwarmingstechnologie.
 • Thinsulate® isolatie en een ruwe voering zorgen voor extra warmte en comfort.
 • Levenslange garantie op de Microwire® verwarmingselementen.
 • Elk paar W-12 verwarmde dameshandschoenen voor op de motor, wordt geleverd met een accukabel en een junior controller.
 • Optionele B12V-1400 KIT voor hybride gebruik van de verwarming in de handschoen.
 • Accukabel inbegrepen
 • Junior Controller inbegrepen

Gebruiksduur

Power Level Junior Controller

red 100%
orange 75%
green 50%
blue 25%

Power Level B12V-1400 KIT

red 1 uur
orange 2 uur
green 3 uur
Aangesloten op de accu: Continue

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven, en vul uw handafmeting hier in: centimeters.

Vul uw afmetingen in.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 12 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
 • In combinatie met een optionele batterij kan de standaard bijgeleverde Junior Controller niet gebruikt worden. Men dient dan een lange Y-kabel te aan te schaffen.
 • De verwarmde motorhandschoenen kunnen direct aangesloten worden op de accu van het desbetreffende voertuig maar kunnen ook gebruikt worden met een B12V-5200 KIT of een B12V-8000 KIT.

Video

W12 verwarmde dameshandschoenen

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.