verwarmde wanten

Vorig seizoen heeft Gerbing een nieuw product toegevoegd aan het assortiment. Nadat wij al verschillende typen 7 volt verwarmde handschoenen hadden ontwikkeld zoals de S-7, O-7 en de H-7 hebben we hier een verwarmde want aan toegevoegd. Deze verwarmde wanten zijn eenvoudig aan-en uit te trekken. Ideaal voor bijvoorbeeld de golfer om tussen de shots door de handen lekker warm te houden. Daarbij zijn deze verwarmde wanten natuurlijk ook te gebruiken voor diverse andere activiteiten zoals skieën, wandelen, fietsen of gewoon bij het ophalen van de kinderen op het schoolplein. Iedereen die last heeft van koude handen zal zeker baat hebben bij deze verwarmde wanten. Door gebruik te maken van twee 7 volt batterijen worden de Gerbing warme wanten zowel aan de bovenkant van de hand en de vingers en vingertoppen verwarmt. 

Sinds kort heeft Gerbing een 7 volt junior controller. Met deze controller is het mogelijk om 7 volt handschoenen aan te sluiten op een 12 volt accukabel die verbonden is met een accu van een voertuig zoals bijvoorbeeld een motor, brommer of quad. Deze junior controller zet 12 volt om naar 7 volt waardoor je continue stroom hebt en dus geen batterijen nodig hebt. Deze 7 volt junior controller werkt net als de Gerbing 12 volt junior controller die standaard geleverd wordt bij al onze 12 volt verwarmde handschoenen. De 7 volt junior controller wordt aangeboden als accessoire en is dus apart te bestellen.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 7V DC
Voeding 2A / 14 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S , L en XL

Kenmerken

 • Waterdicht en ademend materiaal.
 • Extra isolatie voor meer warmte.
 • Lederen handpalm voor extra grip.
 • Polyester fleece binnenvoering voor extra comfort.
 • Makkelijk aan en uit te trekken.
 • De verwarmde wanten zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: S, L en XXL.
 • 7 volt batterij KIT (B7V-2200KIT of B7V-3400KIT) dient apart besteld te worden.
 • De handschoenen zijn voorzien van een Push Button op de pols om de temperatuur te regelen.
 • Dit product is niet gemaakt om gebruikt te worden op de motor.

Gebruiksduur

100% 2 uur
75% 3 uur
50% 5 uur
25% 10 uur

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven, en vul uw handafmeting hier in: centimeters.

Vul uw afmetingen in.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 7 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 7 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
M-7-heated-gloves

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.