L-12 VERWARMDE BINNENHANDSCHOEN

Comfortabele verwarmde handschoenen gemaakt van zeer dun en flexibel materiaal waardoor de elektrisch verwarmde binnenhandschoenen mooi aansluiten. Onze L-12 verwarmde handschoen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Ultra Light vliegen of andere activiteiten waarbij men dunne handschoenen nodig heeft. Of je nu uit een ballon op 30 kilometer hoogte springt of het wereldrecord duiken in koud water wilt behalen (169 meter): deze verwarmde handschoenen zijn ook voor deze job geschikt!

Deze L-12 verwarmde handschoenen zijn zelden tot nooit geschikt om te gebruiken als binnenhandschoenen voor een bestaande motorhandschoen. Vaak past dit niet. Wilt u toch verwarmd rijden en ook gebruik maken van de eigenschappen van een goede motorhandschoen dan kunt u onze dunne en soepele G-12 verwarmde handschoenen, de extra verstevigde T-12 verwarmde handschoenen of onze XR-12 verwarmde handschoenen overwegen.

De L-12 verwarmde handschoen is ook prima te gebruiken voor andere activiteiten behalve vliegen, duiken, parachutespringen of bijvoorbeeld cabrio-rijden. Door de L-12 verwarmde binnenhandschoen zonder accu-aansluitkabel te gebruiken bij het fietsen, wandelen of tijdens het kijken naar sportwedstrijden of andere evenementen, heeft u een draagbare batterij nodig. Let er wel op dat bij het gebruik van één van deze twee batterijen u gebruik dient te maken van een standaard Y-kabel in plaats van de bijgeleverde junior controller. Onze junior controllers werken namelijk niet op de B12V-5200 en de B12V-8000 batterijen.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 12V DC
Voeding 2.2A / 27 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten XXS – XXXL

Kenmerken

 • Sluiten mooi aan door het gebruik van lycra en daardoor geschikt om te gebruiken als warme binnen handschoenen.
 • Voorzien van ons Microwire® verwarmingssysteem, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen.
 • Verwarmt de gehele hand inclusief de vingers en de bovenkant van de hand.
 • Verstelbare polsband.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
 • Deze verwarmde onderhandschoenen worden standaard geleverd met een accukabel en een Junior Controller.
 • Let op: wilt u deze verwarmde onderhandschoenen gebruiken voor het duiken, doe dit dan in een droogpak. Wij adviseren niet om de handschoenen in het water te gebruiken.

Gebruiksduur

Power Level Junior Controller

red 100%
orange 75%
green 50%
blue 25%

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven, en vul uw handafmeting hier in: centimeters.

Vul uw afmetingen in.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 12 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
 • In combinatie met een optionele batterij kan de standaard bijgeleverde Junior Controller niet gebruikt worden. Men dient dan een lange Y-kabel te aan te schaffen.
 • De verwarmde motorhandschoenen kunnen direct aangesloten worden op de accu van het desbetreffende voertuig maar kunnen ook gebruikt worden met een B12V-5200 KIT of een B12V-8000 KIT.

Video

L12 verwarmde binnenhandschoenen

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.