Handwarmer kopen?

Als mensen aan Gerbing denken zien zij een complete collectie verwarmde motorkleding. Mensen denken aan verwarmde motorhandschoenen of verwarmde jassen. Een handwarmer kopen bij Gerbing is niet iets wat als eerste in je op komt. Toch zijn dit ook producten waar je voor terecht kan bij Gerbing.

Gerbing is al jaren een toonaangevend bedrijf met de ontwikkeling en verkoop van elektrische verwarmde motorkleding. Sinds een aantal jaren richten we ons ook op ander outdoor markten. Dit doen wij middels een uitgebreide collectie 7 volt handschoenen en een 7 volt jas voor de wandelaars, fietsers, skiërs enz. In deze collectie hebben wij ook een 7 volt verwarmde niergordel en handwarmer. Dus wil je een niergordel of handwarmer kopen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

De handwarmer van Gerbing is gemaakt van een zacht en comfortabel fleece materiaal. Deze handwarmer draag je om de middel middels een verstelbare riem. De handwarmer heeft één verwarmingselement en wordt gevoed door een kleine 7 volt batterij met ingebouwde temperatuurregelaar. De handwarmer en de niergordel zijn twee van de drie producten in onze 7 volt collectie die geleverd worden met één batterij in plaats van twee zoals bij al onze andere 7 volt producten.

7V handwarmer

De handwarmer van Gerbing is ideaal voor activiteiten waar je weinig beweging hebt. Denk aan het bezoeken van concerten of sportwedstrijden. Voor mensen die op de markt werken is de handwarmer ook een geweldige oplossing. Lekkere warme handen maar wel de mogelijkheid om handelingen te verrichten zoals het afhandelen van transacties en het maken van bestellingen. Dit geldt natuurlijk ook voor golfers. Vaak staan ze stil en te wachten tot dat ze aan de beurt zijn. Met koude handen kun je natuurlijk nooit de beste slag slaan. Met onze handwarmer blijven de handen lekker warm tot dat je aan de beurt bent en dan is een hole in one een stuk eenvoudiger!

Wil je een handwarmer kopen bij één van onze dealers houd er dan rekening mee dat dit een product is wat niet altijd op voorraad is bij de winkel. Een handwarmer kopen kan ook bij één van onze webwinkels.