Algemeen

Deze verwarmde paardrijhandschoenen werken met behulp van 2 meegeleverde krachtige 7.4V lithium oplaadbare batterijen met ingebouwde temperatuurregelaar. 

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 7V DC
Voeding 2.2A / 15.4 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S – XXXL

Kenmerken

 • Unieke Microwire™ technologie die meer warmte afgeeft dan welke andere winterhandschoenen.
 • Hipora waterdicht, ademend membraan.
 • Thinsulate isolatie voor extra warmte.
 • Articulated, voorgevormd model
 • Zachte tricot fleece binnenvoering.
 • De warme handschoenen van Gerbing verwarmt de gehele lengte van iedere vinger inclusief de duim en de bovenkant van de hand.
 • 7 volt batterij KIT (B7V-2200KIT of B7V-3400KIT) dient apart besteld te worden.
 • Voorzien van een Push Button op de pols om de temperatuur te regelen.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.

Gebruiksduur

100% 2 uur
75% 3 uur
50% 5 uur
25% 10 uur

Wat is mijn maat?

Om uw best passende handschoenmaat te vinden, meet u uw hand zoals hier aangegeven, en vul uw handafmeting hier in: centimeters.

Vul uw afmetingen in.

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 7 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 7 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
H7-heated-gloves

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.