skip to Main Content

Outdoor

Gerbing heeft een aantal producten die gebruikt kunnen worden voor diverse buitenactiviteiten. Waar de bekende V12 producten al een tijd worden gebruikt voor onder andere motorrijden heeft Gerbing nu ook een aantal producten vanuit de V7 productlijn die uitermate geschikt zijn voor buitenactiviteiten.

Gerbing is al jaren bezig om het rijden op de motor een stuk veiliger en aangenamer te maken. Met onze collectie 12 volt producten en met name de 12 volt verwarmde motorhandschoenen en 12 volt verwarmde jas hebben wij van veel motorrijders echte Gerbing rijders gemaakt. Maar uiteraard zijn wij al die ander mensen niet vergeten die staan te vernikkelen in de kou tijdens het skiën, wandelen, fietsen, kinderen aanmoedigen tijdens voetbalwedstrijden, golfen, vissen enz. enz.

12V badge

12V producten

Een dunne lycra handschoen die veel gebruikt wordt bij het ultra light vliegen.

Een iets dikkere textiele handschoenen met wat extra gripprotectie aan de binnenkant van de handschoen.

Dit is een wat zwaardere batterij die met behulp van een standaard Y-kabel gebruikt kan worden voor verwarmde handschoenen en verwarmde sokken.

Let op: voor een correcte werking van de V12 handschoenen is het noodzakelijk de B12V-5200 batterij aan te schaffen bij uw handschoenen.

7V producten

Vanwege het feit dat onze verwarmde producten alleen maar aangesloten konden worden rechtstreeks op een accu van een voertuig konden wij nog geen passende oplossing vinden voor dit soort activiteiten. Maar nu hoef je niet meer met een draaiende motor langs de sportvelden te staan! Dankzij de nieuwe 7 volt batterijen met ingebouwde temperatuurregelaar kun je urenlang genieten van alle outdoor activiteiten die je maar kan verzinnen zonder dat je met kabels overal aan vastzit. Deze batterijen zijn zeer krachtig maar ook zeer klein waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn in de manchetten van de handschoenen of in de binnenzak van een verwarmde jas.

Te gebruiken voor o.a.skiën en fietsen vanwege de extra verstevigingen aan de binnenkant van de hand.

Te gebruiken voor diverse outdoor activiteiten.

Deze textiele wanten zijn verkrijgbaar in drie maten en zijn voor heel veel activiteiten geschikt.

Te gebruiken voor o.a.skiën en fietsen vanwege de extra verstevigingen aan de binnenkant van de hand.

Deze is uitermate geschikt voor o.a. vissen. Dit zitkussen wordt verwarmd door middel van een batterij met ingebouwde temperatuurregelaar.

Deze is bedacht voor activiteiten waar men geregeld de handen moet gebruiken. Denk aan golfen, vissen of mensen die op de markt staan.

De Gerbing verwarmde niergordel (back wrap) is goed te gebruiken om de onderrug lekker warm te houden.

Toepassingsmogelijkheden

Onze 7 volt verwarmde jas kun onder de gewone winterjas dragen en daarmee hou je de vitale organen lekker warm waardoor je van alles kan doen ondanks de kou. Met onze 7 volt verwarmde handschoenen en 7 volt verwarmde sokken heb je geen last meer van koude handen en voeten. Voor verschillende activiteiten zijn ook weer verschillende producten.

Zo hebben we voor bijvoorbeeld skiën en fietsen de S-7 verwarmde handschoenen bedacht Dit zijn textiele handschoenen met extra versteviging in de handpalm voor meer grip. De H-7 verwarmde handschoenen zijn weer uitermate geschikt voor paardrijden en jagen. De O-7 verwarmde handschoenen zijn nubuck lederen vrijetijdshandschoenen en om de collectie compleet te maken hebben we ook nog verwarmde wanten.

Al deze handschoenen kunnen ook gebruikt worden bij normale dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, wachten op de kinderen op het schoolplein of het bijwonen van evenementen.