B12V-5200KIT

De 5.2 Ampère Lithium Polymer 12V batterij weegt slechts 270 gram en levert stroom voor de Gerbing’s 12V verwarmbare kleding die niet meer verbruiken dan 77 Watt (6,5 Ampère). De batterij kit wordt geleverd inclusief een lader en een neopreen tasje met verstelbare riem. De nieuwste versie van deze oplaadbare batterij heeft een USB poort waarop u uw navigatiesysteem, iPhone, iPod, smartphone, etc. kunt aansluiten.

De batterij is voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar met drie verschillende standen die tevens te bedienen is met de bijgeleverde afstandsbediening die u aan uw sleutelbos kunt hangen, zodat u zelf de warmte van de verwarmde handschoenen of verwarmde sokken of verwarmde jassen kan regelen. De LED-indicator geeft aan hoe vol de batterij is. De lader B12V-5200CG laadt de batterij in ongeveer 5 uur en kan honderden keren opgeladen worden.

Om de verwarmde handschoenen aan te sluiten op deze batterij heeft u een Y-kabel nodig. Bij de verwarmde sokken wordt deze Y-kabel standaard bijgeleverd. Bij de 12 volt verwarmde handschoenen echter niet (deze worden standaard geleverd met een y-kabel inclusief de geïntegreerde junior controller) dus dan zal die apart aangeschaft moeten worden.

De B12V-5200 KIT wordt standaard geleverd met een handig heuptasje. Dit tasje is voorzien van een riem waarmee het tasje rond de middel gedragen kan worden en met behulp van een velcro sluiting kunt u eenvoudig de batterij in het tasje plaatsen.

Specificaties

Output 12V DC
Voeding 5,2 A
Gewicht 270 gram
Afmetingen 90 x 76 x 25mm

Kenmerken

Deze batterij kan gebruikt worden op de volgende producten:

 • G-12 Verwarmde Handschoenen.
 • T-12 Hybride verwarmbare handschoenen.
 • TEX-12 Verwarmende textielen handschoenen.
 • L-12  verwarmbare binnenhandschoenen.
 • XR-12 Hybride electrische verwarmende vandschoenen.
 • 12 volt verwarmde sokken.
 • 12 volt verwarmde  jas.
 • 12 volt verwarmende binnenbroek.
 • 12 volt verwarmde sportbroek.

Let op

 • Deze batterij kan niet worden gebruikt in combinatie met een Junior Controller of een enkele of dubbele temperatuurregelaar.
 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
B12V-5200KIT

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.