7-V verwarmde niergordel

Een nieuw product van Gerbing is de 7 volt verwarmde niergordel. Deze niergordel verwarmt de onderkant van de rug. Deze niergordel is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van hun rug. Het kan de pijn verzachten. Gerbing wil wel benadrukken dat de verwarmde niergordel geen medisch product is. Feit is wel dat veel klanten er baat bij hebben net zoals veel mensen die het syndroom van Raynoud of Reuma veel baat hebben bij onze 7 volt verwarmde handschoenen of 12 volt verwarmde handschoenen. De 7 volt verwarmde niergordel wordt geleverd met een kleine 7 volt batterij (B7V-2500) met ingebouwde temperatuurregelaar en een dubbele lader.

Deze batterij is eenvoudig in gebruik. U sluit de batterij aan op de verwarmde niergordel en dan drukt u een paar seconden op de power knop en het rode lampje gaat branden. Met die power knop kunt u dan ook de temperatuur instellen. De verwarmde niergordel is zeer dun waardoor die onopvallend onder een shirt gedragen kan worden.

Wilt u verwarming voor op de motor dan adviseert Gerbing om de 12 volt verwarmde jas te gebruiken. Deze is beter bestand tegen de wat extremere weersinvloeden. De jas verwarmt namelijk niet alleen de rug maar ook de armen, borst en kraag waardoor het een stuk aangenamer wordt op de motor. De 7 volt niergordel is echt gemaakt om een specifiek gebied te verwarmen en op de motor zal de warmte niet toereikend zijn.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 7V DC
Voeding 2,2 A / 15,4 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten S , L en XL

Kenmerken

  • Verkrijgbaar in zwart.
  • Verstelbare elastische band.
  • Cordura stof.
  • Inclusief een B7V-2500 oplaadbare lithium batterij en lader.
  • Reflecterende strips op de rug.
  • Klitteband sluiting waardoor die qua maat verstelbaar is.
  • One size fits most.

Gebruiksduur

100% 2 uur
75% 3 uur
50% 5 uur
25% 10 uur

Let op

  • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
  • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 7 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 7 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
  • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
verwarmde niergordel

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.